Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:40, 6. 5. 2010.

| Društvo

17 godina RTV Belle Amie (video)

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti

Radio televizija Belle Amie iz Niša proslavila je svoj 17. rođendan.

6. maja 1993. godine sa krova hotela Ambasador u Nišu počelo je emitovanje signala radio "Belle Amie", prve privatne radio stanice u Nišu.

Vitomir Radomirović, vlasnik RTV Belle Amie, kaže da regionalne TV kuće ne mogu da se bore sa velikim TV stanicama kupovinom licencnih programa kao što su Liga šampiona ili holivudski filmovi, već moraju da ulažu u sopstveni program, odnosno u informativni program.

- Naša nova ideja je da napravimo televiziju "Belle Amie News", gde ćemo na svakih sat vremena da informišemo građane ove regije, kako ja volim da kažem "medijske imperije jugoistoka Srbije" - otkriva planove Radomirović.

U okviru RTV Belle Amie, osim muzičkog radija, trenutno posluju i folk kanal koji je pokrenut 1994. godine i regionalna televizija, osnovana 1997. godine.

Vitko Radomirović, direktor i glavni i odgovorni urednik RTV Belle Amie o medijskom tržištu i planovima za unapređenje televizijskog programa

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovan milic

    16:03 // 9. 10. 2010.

    U potpunosti se slazem sa tekstom iznad samo bih ja iskreno voleo da na bela miju vidim spanske serije jel bi dosta nislija gledalo te serije,ja se nadam da ce to biti u neko skorije vreme.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: