Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:08, 27. 8. 2014.

| Društvo

Andrejević izmirio deo duga

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
andrejevic-*naisus*.jpg
Platio posle pritiska javnosti, foto: JKP "Naisus"

Nakon pisanja medija o dugovanjima direktora niškog Vodovoda i narodnog poslanika Dejana Andrejevića, ovaj funkcioner SNS-a izmirio je deo dugova, potvrđeno je Južnim vestima u “Objedinjenoj naplati”.

Kako je rekla direktorka ovog javnog komunalnog preduzeća Jelena Stojanović, Andrejević je izmirio nekoliko spornih rata po ugovoru i sva redovna dugovanja.

- Kada sam pogledala karticu nema dugovanja. Plaćeno je ono što je bilo sporno, dve ili tri rate po ugovoru i nekoliko meseci redovnog dugovanja - rekla je direktorka Stojanović.

Nezvanično saznajemo da su zaostale rate uplaćene tokom jučerašnjeg dana, a list “Blic” piše da je novac u zgradu “Objedinjene naplate” doneo Dejanov brat Davor Andrejević, javnosti poznat po partijsko-porodičnom zapošljavanju prvo u niškom “Parking servisu”, a zatim u Vodovodu, gde i danas radi.

Direktorka Stojanović je rekla da je sada jedino Andrejevićevo dugovanje ono koje je poslednjeg dana 2013. godine prihvatio i ugovorom se obavezao da će plaćati. Ponovila je da će mu se rate naplaćivati administrativnom zabranom i naglasila da izmirivanje redovnih računa za komunalije zavisi od samog korisnika.

Podsetimo, kako stoji u pomenutom ugovoru, ukupna dugovanja za stan na Vizantijskom bulevaru na kraju prošle godine iznosila su 452.458 dinara.

Iako je Andrejević tvrdio da to nije njegov, već stan njegove majke on je sporazumom koji je potpisao priznao dugovanja i potvrdio da je i korisnik stana. 

Visoki funkcioneri Srpske napredne stranke osudili su ovakvo ponašanje narodnog poslanika i direktora jednog javnog preduzeća

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dragan stevanovic

    18:42 // 29. 8. 2014.

    dosta vise, zasto podmecete coveku sve i svasta, covek se trudi da napravi reda u vodovodu gde je nekoliko godina od strane zutih bilo velikog nepotrebnog trosenja resursa, a to nekima ne odgovara

  • meraklija

    01:14 // 28. 8. 2014.

    Direktor parking servisa cepa kazne Bulatovicu a dize automobile sirotinji. Bagro, ti neces da das ostavku, ti ces preko ograde da vatas maglu

  • luj

    23:28 // 27. 8. 2014.

    Covek koji ne zeli da plati racune,a prima redovno platu,i to direktorsku,je naravno samo zbog malverzacija usao u politiku..kako ocekivati postenje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: