Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 28. 8. 2014.

“Ariva Litas” podnela žalbu, čeka se hitna nabavka

autobus-ariva-ebranicevo.jpg "Ariva Litas" podnela žalbu, foto: ebranicevo.com

Na odluku Komisije za izbor novih autobuskih prevoznika u Nišu, žalbu je podnela požerevačka “Ariva Litas”. U Direkciji za javni prevoz kažu da je moguće raspisivanje hitne nabavke, kako bi od 1. septembra sve linije vozili novoizabrani prevoznici.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • bruka

    15:42 // 28. 8. 2014.

    Tako to ide kada tender vodi Nenad Stankovic, perjanica mnogih stranaka a sada glavni kadrovik SNS-a

  • hm

    16:06 // 28. 8. 2014.

    Sta hitna javna nabavka podrazumev? Direktnu nagodbu? Ovo nije slucajno.

  • Milenko

    17:06 // 28. 8. 2014.

    Ispada tacna prica koja vec neko vreme kruzi: Lekon I Ariva hoce da "sutnu" Curdic iz posla na gradskim linijama, a da Curdicu ostave 80% prigradskih linija. Videcemo :)

  • z.c.

    18:06 // 28. 8. 2014.

    Mislili ste da vase neznanje svuda prolazi.Prolazi u Nisu kod vasih partijskih drugova,ali postoje ljudi koji poznaju pravo i izgleda ga nisu zavrsili kod cika Mice.

  • Daniel

    21:41 // 28. 8. 2014.

    Ariva je pripremila autobuse sa dvoja vrata koji su doveženi iz Holandije,starih nešto više od 10 godina.Sad nameravaju da izguraju Ćurdić koji je pre godinu dana kupio NOVE autobuse sa troja vrata :(

    • ljiljana markovic

      18:35 // 7. 9. 2014.

      Tacno, kante od vozila. Upravo sam sisla iz njihovog autobusa.Polovina vrata, kroz koja sam prosla, se drze jednom metalnom budžom,mehaniyam za otvaranje i zatvaranje ne radi.Ćurdić je bio super.

  • ana

    23:08 // 28. 8. 2014.

    Mislim da se ne moze sprovesti hitna nabavka u ovom slucaju. To bi bilo protivzakonito. A sta od 1.septembra? Bez autobusa. Bedno.

  • aca

    13:30 // 29. 8. 2014.

    samo neka nam uzmu curdic videce sta ce ih snaci... Curdic je bio iostao zakon, calije i bubanj imaju najbolji prevoz zahvaljujuci CURDICU, a arivini autobusi su najgori u zemlji.

    • Daniel

      13:54 // 29. 8. 2014.

      Andere andere Arriva je nabavila 12 (i čeka još 12) polovnih autobusa sa 2 vrata iz Holandije i njih su planirali za Niš jer u Beogradu ne dozvoljaju da autobusi imaju smao 2 vrata pa mi da se guramo

  • Borko

    13:43 // 29. 8. 2014.

    Prvo su izbacili GPS kontrolu (satelitsko praćenje autobusa) a sada će izbaciti prevoznika sa najboljim autobusima i najboljom ocenom i vraćamo se na stanje od pre 2006.god.Sega-Mega menager u saobr..

    • Nindza

      00:04 // 30. 8. 2014.

      GPS kontrola nije izbacena,koristim je svakodnevno... a ovo za Curdic se slazem,i ja bih voleo da ostane,ali to ne znaci da je Arriva los prevoznik,a za ove autobuse iz Holandije sa 2 vrata,smesno :D

    • Borko

      10:13 // 30. 8. 2014.

      Da li je GPS deo ugovora sa prevoznicima i da li će GPS-izveštraj biti korišćen kod obračuna (sankcionisanje prevoznika za nepoštovanje reda vožnje i kašnjenja)?

    • Пантелејац

      13:07 // 1. 9. 2014.

      Јутрос кад сам видео ове ''нове'' аутобусе на линији 5 одмах су ме вратили у `85. годину...господо сега-мега инж. свака вам част!!!

  • Milivoj

    15:06 // 29. 8. 2014.

    Zakazali su malo ti pravnici i ostali stručnjaci u Direkciji na čelu sa direktorom Guskom.

  • Milenko

    20:32 // 30. 8. 2014.

    @Borko
    GPS je obavezan zbog pracenja odrzanih/neodranih polazaka.Ranije se desavalo da gradjani prijave neodrzan polazak a firme muvaju sa taho trakama I prikazu taj polazak kao odrzan.

  • lola

    11:42 // 2. 9. 2014.

    Prvi prevoznici izabrani početkom jula a redove vožnje dobili u subotu popodne 30 avgusta za 1.9.14. pa zar ovo nije sabotaža,redovi vožnje sa smenama preko 9 sati stručno projektovano piljarski užas.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: