Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:17, 17. 6. 2016.

Asfaltirali ulicu, a ostavili korenje da viri iz zemlje (video)

prvomajska-korenje-JV Bolje od ovoga nije moglo, kažu u Direkciji; foto: JV

Prvomajska ulica u Nišu dobila je nov asfalt i nove trotoare, ali je korenje drveća starog nekoliko decenija koje je delimično i oštetilo stari asfalt, samo potkresano i ostavljeno da viri iz zemlje. Stanari očekuju ponovnu rekonstrukciju za godinu dana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • meraklija 68

    09:30 // 17. 6. 2016.

    Ma vazno je da su obelezili parking mesta. A pesacki? Ma on nije bitan.

  • Paladin

    09:39 // 17. 6. 2016.

    Mogao pauk tu da odradi posao,jednom,onako kako treba,jer mnogi vlasnici svoja vozila parkiaju preko zelenih povrsina(zato i nisu zelene) i popreko,preko trotoara.

  • peya

    10:48 // 17. 6. 2016.

    Veći problem je što su asfaltirali samo pola ulice.
    Šta će biti sa prvi delom , od Čaira do Gimnazije ?
    Kada će to da asfaltiraju ?
    Mi što živimo tamo i dalje idemo po rupama.

  • b

    11:33 // 17. 6. 2016.

    Tipično za Niš... Uvek improvizacija..Niš nikad nije imao profesionalce u bilo kojoj javnoj službi. Sve što se radi radi se amaterski, za jednu sezonu, ne održava se i niko za ništa nije odgovoran...Hiljadu stvari je uradjeno kao Prvomajska i ponovo i opet i tako ukrug...Zadnji primer je bazen Čair čiji je deo odmah zatvoren pošto je otvoren

  • Aja

    11:51 // 17. 6. 2016.

    Pa kako da iseku korenje? Verovatno potkreses nesto sto smes, ali ne smes puno jer rizikujes i da to drvo izgubi stabilnost, a da ne pricam o oventualnom ostacivanju drveta. Ja ne vidim nikakav problem sto se vidi korenje, po meni je taj deo odradjen kako treba.

    • Nislija

      14:03 // 17. 6. 2016.

      A da su povadili sva stabla, onda bi bilo zasto su ih povadili. Postoje dve solucije: ili ovako ili povaditi sporna stabla.

  • Petra Ilic

    12:07 // 17. 6. 2016.

    Radili su radnici,onoliko koliko su plaćeni...mnogo i mi hoćemo:(()(

  • Koja

    12:46 // 17. 6. 2016.

    Drži bure vodu...

  • Ahm

    14:16 // 17. 6. 2016.

    Zanimljivo.I dok su okolne ulice u rekonstrukciji svojevremeno dobile poplocane trotoare,ulica Prvomajska je nespretno i na brzinu usla u rekonstrukciju bas pred izbore,onako,slucajno kao tek da se radi nesto.Ali,ipak je zavrsena,i pre izbora nove gradske vlasti,dva meseca od izbora.

  • Ekspertski tim SNSa Nis na delu

    15:04 // 17. 6. 2016.

    Tako su ovi SNS strucnjaci uradili delic trotoara trake na Somborskom bulevaru (od semafora prema Zlaiborskoj ulici) Na stazi vire coskovi od nekih kuca...staza po sistemu cas je vidis cas je nevidis!

  • shaft

    21:35 // 17. 6. 2016.

    Uvek se odusevim i nasmejem kad procitam saopstenja ovih iz direkcije!Nesuvislo,sturo,nestrucno po principu-daj nesto da kazemo,koga briga za odgovornost,estetiku,funkcionalnost!

    • Shaft fan

      20:48 // 18. 6. 2016.

      Nislijski Besposlicaru idi radi nesto korisno...

  • dragisa

    23:57 // 17. 6. 2016.

    ...i naravno na kraju da se zelenbaći ne zaznoje dok okopavaju ili kultiviraju zemlju oko drveća, bitno je da se vataju krivine i ladovine dok prođe radno vreme... No comment, totalno dno!

  • pera

    14:06 // 18. 6. 2016.

    Ovo je jos odlicno uradjeno. Pozivam ekipu Juznih da snime i fotografisu kako je uradjen trotoar kod osnovne skole Branko Miljkovic u uluici Ljubomira Nikolica. Tamo su posekli drvece, ostavili panjeve a zemlju zalili katranom. Ne mogu proci lica u invalidskim kolicima ni roditelji sa decijim kolicima. Sa druge strane je Francuska ulica koja uopšte nema trotoar

  • surovorealan

    19:17 // 21. 6. 2016.

    Ljudi, nemojte kriviti one sto su radili. Oni su RADILI , i to tacno onako kako im je receno.Nista tu nije sporno. Ali neko je morao da nacrta(projektant) kako ce se raditi rekonstrukcija, i primio je platu za to. A platu su primili i oni koji su prihvatili taj takav projekat. E gospodo, oni NISU RADILI. A uzeli su mnogo vise od onih koji su radili, i sada treba da odgovaraju i to KRIVICNO!

  • surovorealan

    19:22 // 21. 6. 2016.

    ... To drvece je posadjeno pre 20-30 god. Da su sada povadili to drvece i zasadili novo za 20-30godina bi imali istu situaciju i to je normalno. Sa ovakvom rekonstrukcijom i korenjem , pitam se sta ce biti za 2,3,5godina. To nije normalno. I opet neko mora biti odgovoran , zato sto nece trajati 20-30godina. Zaasfaltirali su i oluke, ali za to ce dobiti tuzbe nakon prve jace kise.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: