Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:23, 28. 9. 2014.

Cerjanska pećina - neistražen raj pod zemljom

Cerjanska-pecina(0).JPG Pošto je do istraženo oko 6 km pećine, a kraj nije dosegnut, postoji mogućnost da je Cerjanka najduža u Srbiji (foto: Vanja Keser)

Provlačenje kroz uzane kanale visine do pola metra iza kojih se pogled iznenadno širi na grandiozne dvorane visoke do 30 metara ono je što avanturisti u poseti Cerjanskoj pećini kod Niša mogu da očekuju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Rajic

    19:35 // 28. 9. 2014.

    Prelepa pecina i izuzetan dozivljaj.Ovo treba promovisati na svim sajmovima i sajtovima koji se bave turizmom.Verujem da bi doslo puno turista.Sve cestitke organizatorima i vodicima

    • Speleolog

      22:28 // 28. 9. 2014.

      Koji turisti? Da poljube onu improvizovanu kapiju na ulazu? Da potrose gorivo do Cerja,bez organizovanog parkinga, da se probijaju kroz kaljugu da bi dosli do ulaza u pecinu? Bolje da se ne brukamo...

  • Milos

    21:54 // 28. 9. 2014.

    Do tamo treba da bude asfaltni put, minimum rizla, jer nema svako traktor pa da ode do tamo. Nije to koridor 10 pa da treba ne znam ni ja sta, put je zemljan, treba ga zasuti barem rizlom.

    • jug

      10:57 // 29. 9. 2014.

      ima asfalt do cerja, i od cerja nasipana rizla, verovatn o priprema za asfaltiranje, najveci problem je na izlazu izmedju ceja i pecine jer je uzak put i ukopan od kise

  • Simić Bogdan

    22:10 // 28. 9. 2014.

    takvo prirodno bogastvo rteba iskoristiti za turizam u ovij našoj lepu srbiju

  • Sanela

    23:10 // 28. 9. 2014.

    Treba postaviti Upravnika pecine, moj predlog bi bio nacelnik Sasa Stoiljkovic

  • Двери Ниша

    00:17 // 30. 9. 2014.

    Свака част за репортажу!Већ неколико година стално подсећамо колико је ова пећина велики потенцијал Ниша.Цела прича ипак захтева много већу озбиљност у приступу и ангажман локалних структура власти.

  • unkonventional

    10:52 // 14. 11. 2014.

    Stvarno je tuga ovaj jug. Skoro sam bila na Zlatiboru i išli smo u Stopića pećinu, tj. pećinicu koja je turistička atrakcija, svaki kamen ima priču, a ovde neme para za ovakvo bogatstvo?!! Žalosno...

  • Dragan Barlov

    15:38 // 27. 3. 2018.

    Zaista ova pecina je i vise nego fascinantna , malo je reci predivna i ima sve potencijale za masovni turizam, molio bih nadlezne da ovu prelepu pecinu urede postave staze i osvetljenje , ma ne treba tu bas mnogo novca , ali zato vratice se mnogo mnogo vise ...razmislite ...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: