Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:01, 6. 11. 2015.

| Društvo

Cvetanović pametni telefon poklonio i ličnom vozaču

Autor:D. MarinkovićIzvor:Južne vesti
cvetanovic
Androdid telefoni za "sve gradonačelnikove ljude"; foto: JV

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uručio je pojedinim saradnicima zahvalnice i „Samsung Galaxy Core prime 2“ android telefone za, kako je rečeno, izuzetne rezultate u poslovanju u poslednjih godinu dana. Među njima i njegov lični vozač Perica Gavrilović.

Na obeležavanju trogodišnjice vladavine Leskovcem, nagrade za izuzetno rukovođenje preduzećima dobili su direktori Direkcije za urbanizam i izgradnju i Toplane, Milenko Milenković i Nebojša Krstić.

Takođe, nagrađeni su i načelnik Uprave za privredu i poljoprivredu Boban Sokolović, načelnik finansija Dalibor Tričković, načelnica Društvenih delatnosti Suzana Stanković Ilić, načelnica Uprave za zaštitu životne sredine Bobana Stošić i direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj Bojan Tojaga. Laskavi poklon prvog čoveka Leskovca dobila je i njegova bliska saradnica Aleksandra Mitrović, predsednik mesne zajednice Čekmin Milan Mitrović i lični vozač gradonačelnika Perica Gavrilović.

Moram da priznam da je Perica više od bilo koga učinio za meštane Grdelice i okolnih sela od bilo koga od nas i zato je zaslužio mobilni telefon - obrazložio je gradonačelnik Cvetanović.


Domaćinsko poslovanje u prethodne tri godine

cvetanovic Domaćinski se poslovao pa ima za sve; foto: JVNa svečanom sastanku koji je gradonačelnik održao u sali Skupštine grada, istaknuto je da je opšti utisak da je lokalna samouprava u prethodne tri godine domaćinski poslovala.

Dokazali smo da ima za sve, a ne samo za neke, što je bila praksa prethodne vlasti. Sve što smo uradili, uradili smo zajedno, poštujući zakone i plaćajući obaveze na vreme i to je model uspešnog poslovanja. Sve što radimo je iz ljubavi prema gradu u kome živimo i nadam se da će nam naredna 2016. godina biti uspešnija, jer imamo takvu obavezu prema građanima koji su nam ukazali poverenje - zaključio je Cvetanović.

U svom skoro jednočasovnom izlaganju postignutih rezultata, prvi čovek Leskovca nizao je, kako je kazao, trogodišnje uspehe javnih preduzeća i ustanova u gradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Skaka 61

    16:02 // 14. 11. 2015.

    Boki Sokolovićć,hhhhhhhhheeeeeeeeeehhhhhhheeeeeee. D.P. Poljoprivreda.

  • Zlobnik

    13:48 // 7. 11. 2015.

    Bolje da je takav telefon zadržao za sebe ! Vozač može bez telefona ali Cvetanović ne !

  • sale

    22:31 // 6. 11. 2015.

    Hvala ti sto postojis?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: