Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:53, 6. 12. 2013.

| Društvo

Direktor TON-a psovao novinarku Južnih vesti

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Uroš Parlić
Uvrede i psovke na račun novinara; foto: NTV

Nezadovoljan zbog pisanja o zatvarenom Turističkom info centru u Nišu na dan otvaranja Svetskog prvenstva u rukometu, Uroš Parlić (SNS) je pozvao novinarku Sanju Janačković i vređao je.

Telefonski poziv v.d. direktora Turističke organizacije Niša usledio je neposredno nakon što je objavljen tekst "Zatvoren info-centar TON-a pred početak Prvenstva".

Njegova primedba odnosila se pre svega na naslov, s obzirom na to da je pre nekoliko dana otvoren novi info-centar u Dušanovoj ulici, što inače i piše u prvoj rečenici teksta.

Vredi pomenuti i da informacija o otvaranju info-centra u Dušanovoj nije nigde do sada bila objavljena. Nema je ni na vratima danas zatvorenog info-centra u Voždovoj, niti na sajtu Turističke organizacije Niša.

Inače, Turistički info-centar u Voždovoj ulici, stotinak metara od samog centra grada, zatvoren je 15-ak dana pred otvaranje Svetskog prvenstva u rukometu za žene koje se igra u Nišu - zbog renoviranja, koje bi, kako je navedeno, trebalo da traje još 4 dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jelena Antic

    09:50 // 10. 12. 2013.

    Gospodine Urose Parlicu,kako sejes tako ces i znjati.Zelim ti puno uspeha u novom Info-centru.Svi znamo kako radis i sta.

  • nikola

    22:37 // 9. 12. 2013.

    I da pošto već jednom niste objavili,po kom članu zakona ste objavili ovaj privatni razgovor.Ako smatrate kao pretnju prijavite Policiji,a ne da koristite svoje portal za javni obračun ili možda ucenu

    • Predrag Blagojevic

      23:57 // 9. 12. 2013.

      Snimak je objavljen po Članu 45. Stav 1, 2, 3 Zakona o informisanju.
      Niko nije rekao da je to bila pretnja, već uvreda.

    • Milan

      02:22 // 10. 12. 2013.

      Pogresili ste Predraze sa ovim snimkom. On podrzava snimanje javnih lica ali samo drzavnih funkcionera. Postavka snimka na internet stranicu ne podrzava nijedan zakon.

    • Predrag Blagojevic

      10:21 // 10. 12. 2013.

      Moguće je. Ali, Zakob o Agenciji za borbu protiv korupcije vrlo jasno definiše ko je "funkcioner", a direktor Turističke organizacije Niša to definitivno jeste.

    • Milan

      18:11 // 10. 12. 2013.

      U ovom slucaju zakon o korupciji nije u snazi.Postoji razlika medju funkcionerima; drzavni, gradski,itd.Nije ni bitno vise,nadam se da ce obe strane izvuci pouku i nastaviti sa kvalitetnim radom.

  • Ljupce

    22:11 // 9. 12. 2013.

    A ja mislio da nema prostaka većeg u Niškom SNS-u od onog PAŠINOG Ljube Slavkovića ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: