Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:03, 21. 10. 2016.

Divlja deponija na Bulevaru Nemanjića u Nišu

Put-od-smeća-JV Put od smeća na Bulevaru Nemanjića; foto: JV

Čaše, gume, papiri, ali i WC šolja samo su neki od predmeta koji se nalaze na divljoj deponiji na Bulevaru Nemanjića kod garaže “Niš ekspresa”. Iz “Mediane” najavljuju da će privremeno ukloniti otpad, a u Komunalnoj policiji traže vlasnika parcele kako bi problem trajno rešili.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Posmatrac

    16:38 // 21. 10. 2016.

    Ogledalo nishkog mentaliteta i shvatanja...... I dalje smo na nivou turske kasabe po razmisljanjima.

    • Komsija

      17:33 // 21. 10. 2016.

      Podrska tebi dragi komsija i tvom blagom komentaru, ali meni deluje da smo obrali bostan i da nam je mnogo gore.
      Vidi se po tvom komentaru da nikad nisi posetio Tursku.
      Turska je visoko razvijena zemlja koja je bar dvadeset godina ispred nas u svakom pogledu, pa i po pitanju uredjenosti i higijene.
      Kamo srece da smo po tom pitanju na njihovom nivou.

  • KOMUNALCI JURE STUDENTE BEZ KARTE

    16:56 // 21. 10. 2016.

    Divljih deponija ima sirom grada i ne nastaju preko noci.
    Na te lokacije ljudi organizovano bacaju smece u duzem vremenskom periodu.
    Cim se ukloni i ocisti, vec sledeceg dana zapocinje se sa ponovnim odvozenjem otpada na ociscenu lokaciju.
    A sta u tom periodu radi komunalna policija?
    Gde su kamere?
    Kamere se koriste samo za pauk vozilo a komunalci jure studente bez mesecne karte.
    JAD I SRAMOTA

  • zdravko vintar

    17:20 // 21. 10. 2016.

    Činjenica je da komunalni sistem u gradu ne funkcioniše, kako bi sprečavao nastanak deponija, kojih ima svugde. Od pomenutog Bulevara Nemanjića, pa do periferije grada - prošetajte se samo od Durlana prema Donjoj Vrežini - na sve strane divlje deponije. Potreban je znatno veći broj kontejnera za kabasti otpad, njihovo redovno odvoženje, kao i stalna kontrola, ali ne autobuskih karata.

    • Srki

      22:18 // 21. 10. 2016.

      Niko ne može da predvidi gde će nekulturan da prospe svoj otpad. Grad je veliki I teško da bi I 10000 inpektora/policajaca to pokrilo. Rešenje je saradnja sa gradjanima I oštrije kazne prekršajnog suda.

  • Mile postar

    17:31 // 21. 10. 2016.

    Umesto sto komunalna policija juri babe i dede sto prodaju na pijacama, treba da se pozabavi ovim problemom, jer su zato i osnovani! Djubrista na sve strane u gradu, a tek oko grada! Kada ce bre vec jednom da pocnu da kaznjavaju nekog milionskim kaznama! Ne 5-10 hiljada, vec po 5-10 miliona dinara, pa da vidis da li ce da se seti neko posle da baci pikavac, a ne nesto mnogo vise!

    • zerkalo

      23:31 // 21. 10. 2016.

      Ma pusti komunalnu,ne mogu oni da idu za svahim i opominjati ili kaznjavati,sta je sa narodom nasim? Vodi li iko racuna bar malo o redu ili treba neko da ih uci redu? Zar se iz kuce ne nosi vaspitanje ili je porodica zakazala nacisto? Samokontrola,svest,kultura?

    • jof

      16:18 // 22. 10. 2016.

      @zerkalo Sve ste Vi upravu,ali posto svega toga nema-kaznjavati drasticno.Kako smo samo"civilizovani" u belom svetu-ne zbog vaspitanja,vec zbog dzepa.Neki postopci cak nisu ni za kazne,vec za psihijatriju.

  • QGO

    18:37 // 21. 10. 2016.

    Neka juzne vesti slikaju novu deponiju ispred Ei. Nastala je za nedelju dana.

  • Komunalciii !

    07:42 // 22. 10. 2016.

    Hocete li vec jednom da kaznite one koje uhvatite na delu,hocete li da kaznite Kucni savet ako iz zgrade leti djubre,ako su ulazi ziva zaraza,hocete li da kaznite one koji izvode pse na travnjake,hocete li nesto da radite?Zakon postoji,a sve sto vam se prijavi kazete da nije u vasoj nadleznosti,OSIM ULICNIH PRODAVACA.Pa ne treba ni da postojite.

  • sozontije

    10:05 // 22. 10. 2016.

    Onaj glavnokomandujuci komunalac vise gostuje na TV,nego sto nesto radi i uvek kaze "nije u nasoj nadleznosti,potrebna je gradjanska inicijativa..."Posalji ljude na teren 24 sata,da vas neko placa po broju naplacenih kazni-znali bi sta vam je NADLEZNOST.Nas narod treba samo po dzepu.Kako smo samo FINI u inostranstvu?

  • prihodovanje

    10:11 // 22. 10. 2016.

    Naplacivanjem kazni zbog ovakvih i slicnih stvari-komunalna bi vise prihodovala Gradu nego sto mu je budzet.Znaci,niste nam doneli dobit-otpusteni ste,trazimo one koji ce da rade.Plata je po ucinku.

  • biti lukav

    10:21 // 22. 10. 2016.

    Ne cistiti ovo izvesno vreme,ali postaviti zasedu.Docice neko opet,pa neka plati i za pumpu i za biciklu.Onda objaviti kolika je kazna,ko je i sta je prekrsilac.Tek za primer ostalima.

  • ojektivno

    10:27 // 22. 10. 2016.

    Da se Komunalna policija placa po tome koliko ima naplacenih kazni-grad bi sijao.Ovako,radio ne radio-svira ti radio.

  • lud zbunjen

    10:31 // 22. 10. 2016.

    Ako iznad moje terase ima samo jos jedna,i ako mi je terasa svakog jutra puna pikavaca i ljuski od oraha i luka i ako ja to prijavim komunalnoj,a oni mi kazu da nemam dokaz-onda ja lazem.Pa koji dokaz,nisam ja bacio to,nisam ni pusac-samo sam izgleda lud.

  • sugradjanin

    16:08 // 22. 10. 2016.

    Osim sto ih placamo,za sta jos sluze? Koliko para je uzeto od naplacenih kazni i za kakve prekrsaje?Hocemo izvestaj,imamo pravo na to,jer mi vas placamo.

  • Lahor

    16:13 // 22. 10. 2016.

    Bruka.Sami o sebi govorimo kakvi smo

  • ocajna stanarka

    16:57 // 22. 10. 2016.

    Molim Komunalnu policiju,da obidje moju zgradu u Vozdovoj 53,da vidi leglo zaraze,pacova,,bibasvaba,da vidi na sta lici dvoriste,djubrara,da vidi podrume pune fekalija.KAZNITE NAS SVE,SVI SMO KRIVI.Prijavljivala sam,ali ne vredi.

    • dusanova

      17:52 // 23. 10. 2016.

      I,sta,vrli komsija koji je sposoban da zivi tu,dade ti minus,a baca gde stigne,seta pasce,urla kao pomahnitao,pere terasu u po bela dana...Treba prijavljivati za sve,pisati mejlove na koje su duzni da odgovore,treba kaznjavati.Bio sam u toj zgradi,smrdi i nemate svetlo,pred skoro svakim vratima je djubre.

  • i to nije dokaz

    06:55 // 23. 10. 2016.

    Covek iz Pasi Poljane zove na Tv i kaze da su snimili vozilo i da se vide tablice,kako izbacuje sut na divlju deponiju,a GOSPODIN KOMUNALAC odgovara da to nije dokaz i da su trebali da ih pozovu-oni bi dosli.Samo jos da prekrsilac ceka da oni stignu.Koje prosipanje jeftine demagogije od strane komunalca?

  • Vlasta Ciric

    15:33 // 23. 10. 2016.

    Komunalci ce problem resiti,kad na vrbi rodi grozdje!Bitno je da jure sirotinju sa trotoara,koja prodaje nekoliko buketa cveca,1-2 para pletenih carapa i nesto zimnice! Sramota i grehota.Komunalci su izmisljena kategorija,koja ima odlicne plate za svoj NERAD!Za tu funkciju pod hitno uzeti razumne ljude,koji ne prave konflikt sa narodom ,vec mu pomazu..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: