Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:47, 27. 3. 2015.

Dok vandali lome, "Dveri" sade, ali bez pitanja

lipe-dveri.jpg Članovi "Dveri" zasadili drvored lipa

Iako o tome nisu planirali da obaveste javnost, vest o vandalizmu u kom je na keju uništeno 20 mladica podstakla je članove niških "Dveri" da saopšte medijima da su prošle nedelje na keju pored KK "Gusar" zasadili "dverored" lipa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Miško

    11:55 // 27. 3. 2015.

    Dverani, svaka čast! Inače, kad ćete da prihvatite istopolne brakove i usvajanje dece, pa da se i ja učlanim kod vas?

    • Pentraksil

      12:21 // 27. 3. 2015.

      Posto je pitanje istopolnih brakova najbitnije pitanje u Srbiji? Ja se slazem da je njihov stav prema toj temi los, ali je u ovakvoj raspaloj drzavi to sada najmanje bitna stavka.

    • Двери Ниш

      12:47 // 27. 3. 2015.

      Ту ствар иде мало теже Мишко :) Знаш, постоји још једна групација у друштву којој је заштита мало потребнија неголи вама. То су деца. Није нам у ово време потребна још и индоктринација од вртића.

    • Miško

      12:56 // 27. 3. 2015.

      Za Vas možda nije najbitnije, ali ljudska prava uvek treba da budu prioriteti. Bolje živeti kao slobodan čovek u raspaloj državi, nego kao zatvorenik u normalnoj.

    • Pentraksil

      14:05 // 27. 3. 2015.

      @Miško Osim nemogucnosti da se vencavaju ja ne znam koja su to osnovna ljudska prava koja se njima zabranjuju zakonom? Imaju prava da zive, rade i zaradjuju i da se izjasnjavaju kako zele.

    • Dejan

      20:34 // 28. 3. 2015.

      @Dveri - ako već toliko brinete o deci, lepo je omogućiti istopolne brakove i dozvoliti im usvajanje dece. Silna deca žive bez roditelja i po domovima, imala bi mnogo bolju perspektivu.

  • Двери Ниш

    11:58 // 27. 3. 2015.

    Слажемо се да не може било ко и било где да сади како му је воља. Ово је једна позитивна провокација која има за циљ отварање неопходног дијалога између грађана и локалних органа у општем интересу.

    • Ivan Milovanovic

      12:54 // 27. 3. 2015.

      Da pitate vi Goricu sta je drugo namenjeno za taj zeleni pojas! Kladim se da nije nista, ruzan betonski kej, jedva klupa da ima tu i tamo. Mada, niste najsrecnije mesto izabrali, mozda bolje po bedemu

  • Miki Rubiroza

    11:58 // 27. 3. 2015.

    Djubre na sve strane, rupe na sve strane. Samo za drvo treba dozvola.

  • Двери Ниш

    11:59 // 27. 3. 2015.

    И наравно, очекујемо позив ЈКП Горица. Искрено се надамо да ће се сада коначно сетити и организовати акцију ширих размера како би наш град поново добио своја плућа - дрвеће поред Нишаве.

  • Lj

    12:10 // 27. 3. 2015.

    Molim Vas, ako dodjete na vlast nemojte primate ove preletace koji samo cuvaju svoju fotelju. Nemojte bar po tom pitanju da licite na SNS

  • Gejčo

    12:18 // 27. 3. 2015.

    Odličan potez Dveri.
    Pitanje - ja sam homoseksualne orijentacije, ali naravno da se ne eksponiram po tom pitanju. Da li mogu da se učlanim kod vas bez isticanja toga naravno?
    Hvala

    • Двери Ниш

      12:56 // 27. 3. 2015.

      Гејчо,да се познајемо,увидео би да је тај проблем превише медијски изекспониран. Апсолутно смо против насиља.Желимо само пристојан модел друштва где се лично сексуално опредељење не форсира осталима.

    • Gejčo

      13:23 // 27. 3. 2015.

      Hvala na odgovoru. Naravno, slažem se.
      Ok, onda eto mene uskoro u vašim redovima, vidimo se!

    • Veljko

      18:19 // 27. 3. 2015.

      Stvar je vrlo prosta, Dveri Srpske nisu politicka stranka i nemaju clanstvo.. Makar je tako za sada, zbog promena nekih izbornih zakona verovatno ce postati stranka uskoro, ali jos uvek nisu..

  • ljubitelj prirode

    12:45 // 27. 3. 2015.

    bravo za DVERI iako ne zastupam njihovu politicku opciju. A JKP Gorica da se stidi da sa te strane nema drveta ni klupa . Dal je moguce da drze predavanja o tome gde ce se saditi drvored ?

  • Ali znala sam!

    14:32 // 27. 3. 2015.

    Da nisu objavili - niko ne bi primetio i naravno da ce sve da bude uklonjeno, samo je pitanje - kada ce ONI tu zasaditi nesto - jer je sramota kako nam izgleda taj kej - zar su sadnice toliko skupe?!

  • Саша Дурлан

    14:55 // 27. 3. 2015.

    Лепо је знати да има и оних који саде, насупрот оних који ломе! Своје речи печатите делима! Пуна подршка! Не видим ништа спорно ни од стране "Горице". Закон је ок али је герила кад-кад неопходна... :)

  • Borko

    15:30 // 27. 3. 2015.

    Nisam clan ali podrzavam sta rade Dveri ako nista drugo nisu delili vlast zadnjih 25 godina u kojoj mnogi moraju da poloze racune narodu ponajvise za pljacku i unistavanje institucija drzave.

  • gari

    16:58 // 27. 3. 2015.

    Jedno obavestenje moronima iz "Gorice": da "DVERI" nisu objavile to sto su uradili, ne bi ni znali da je drvece posadjeno. Toliko o vasem "radu". Pogledajte na sta lici kej , sam centar grada!?!?!?

  • M

    20:42 // 27. 3. 2015.

    Zasadili lipe? Znaju li oni koliko je korenje lipe? Pa to ima da izdigne ove plocice i kamenje ispod ko iz sale. Kej ce upropastiti... lepa namera ali vrlo pogresna.

    • Двери Ниш

      14:55 // 28. 3. 2015.

      Бирали смо оно дрвеће које је већ сађено на кеју, значи липе или брезе. Такође, раздаљина је по 7м што је више него довољно да се дрвеће лепо развије. Дубина сађења такође.

    • M

      12:15 // 30. 3. 2015.

      Da se razumemo, ne smeta meni to sto sadite, vec sta sadite. Ispred moje zgrade je lipa koja vec odavno podigla asfalt, korenje je pustilo i u podrum (ima sigurno 5m od zgrade)

    • M

      12:24 // 30. 3. 2015.

      Ako ste hteli, samo iz fazona, da prikazete 'Dverored' trebalo je na drugo mesto i uz konsultaciju strucnjaka. Procitajte http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Drvece-na-keju-ugrozava-nasip.html

  • Милутин Илић

    11:33 // 28. 3. 2015.

    Када неко посади дрво, заслужује само похвале.

    Надам се да ће једног дана Двери одлучивати о свим важним стварима у граду, па и у Горици.

  • marina

    18:57 // 28. 3. 2015.

    Smeta im sto nisu konsultovani , a da li su konsultovani kada je iseceno zdravo drvo pored crkvice na pocetku ulice sedmi juli .u ovoj ubudjaloj sredini svaka pozitiva aktivnost smeta nadobudnima

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: