Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:06, 16. 10. 2014.

| Društvo

Drama na “Cvetnoj” pijaci u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
cvetna
Trgovci "brane" svoje tezge

Prodavci pijace pored niške Tvrđave zatvoreni su unutar nje i ne dozvoljavaju da im inspektori odnesu robu. Jednu prodavačicu odvezla je Hitna pomoć.

cvetna2 Razgovori sa inspektorima i policijomPoreski inspektori, kako kažu prodavci koji su se javili redakciji, oduzimali su takozvanu brendiranu robu kako bi sprečili nelegalnu trgovinu. Robu su prvo zaplenili od "divljih" prodavaca, a zatim su na meti bili i oni koji imaju prijavljene i registrovane radnje. Tada su prodavci rešili da se suprotstave. 

Svi prodavci bojkotuju oduzimanje robe. Umesto da nadležni organi jure neprijavljene prodavce u Ulici Đuke Dinić, Jadranskoj i auto-pijaci, počeli su da oduzimaju robu poštenom narodu koji sve obaveze prema svim propisanim zakonom potražiocima izmiruje. Svi smo odlučni da se zaustavi ova otimačina - kažu prodavci.

Pošto su sprečili inspektore da odnesu robu, na pijacu su stigli i pripadnici interventne jedinice niške policije. Kapije su zatvorene za mušterije, a trgovci brane svoju robu, od koje, kako sami kažu, žive i prehranjuju porodice.

U prepirci sa inspektorima i policijom jednoj ženi je pozlilo, pa je posla bilo i za Hitnu pomoć.

Snimak koji su redakciji poslali trgovci sa "Cvetne" pijace

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • lepa

    16:46 // 19. 10. 2014.

    Istina boli. Siva ekonomija je gangrena privrede. Gangrena MORA da se seče. Ja sam ovde ispala veštica, što sam rekla istinu. Uzmite pa pročitajte nešto iz ekonomije, umesto što me napadate.

  • Danica Petrović Blagojević

    14:36 // 18. 10. 2014.

    kad drzava obezbedi svima posao moze ovako da se ponasa,inace neka pusti ljude da se snalaze...ne prodaju drogu,prezivljavaju,a ti lepa izadji na mraz da prodajes i na 40 stepeni pa da vidis kako je

    • nikola

      23:16 // 18. 10. 2014.

      Objansi mi molim te u kojoj zemlji na Svetu država nalazi posao. Tražili ste kapitalizam 5. oktobra i evo ga. Kriminal nije snalaženje, a ovo je kriminal...

  • lepa

    15:31 // 17. 10. 2014.

    I dosta više s tom patetikom, moj komšija je napravio kuću boli glava i vikendicu od tezge. Za hleba kako da ne? Dovedite se u red inače ima da nas nema

    • mirjana

      23:24 // 17. 10. 2014.

      Draga Lepa na bulevarskoj pijaci gde inace ja imam zakupljenu tezgu ima jos 50 slobodnih tezgi za izdavanje.trebalo bi da zakupite jednu pa da i Vi napravite kucu boli glava.to je bar prosto.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: