Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:44, 16. 11. 2016.

| Društvo

EPS ćuti o priključenju struje niškom stadionu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
stadion
Priključena struja sa hale "Čair"; foto: S. N.

Više od dva meseca iz “Elektorprivrede Srbije” ne stiže nikakav odgovor na pitanja ko je dao dozvolu za priključenje niškog stadiona iako ovaj objekat nema upotrebnu dozvolu, kao ni ko je priključio stadion, jer u Elektrodistribuciji kažu da nisu.

Ekspresno priključenje struje niškom stadionu “Čair” nakon što je isključen zbog duga od oko 4 miliona dinara i dalje je enigma, jer se ne zna ko je to uradio i sa čijim nalogom.

Evidentno je da je kabl prevučen sa zgrade hale “Čair”, ali nepoznanica je da li je dugovanje plaćeno i da li je pribavljena upotrebna dozvola za stadion ili makar trafo-stanicu pre priključenja, jer je u suprotnom prekršen zakon.

Novinari Južnih vesti su EPS-u sva pitanja vezana za priključenje struje stadionu poslali još pre više od 2 meseca i do danas nema nikakvih odgovora.

Podsetimo, struja je istočnoj tribini stadiona isključena krajem avgusta, nekoliko dana pre prvenstvene utakmice Radničkog sa ekipom Mladosti iz Lučana, zbog duga od 4 miliona dinara.

Iako je u međuvremenu utvrđeno da stadion nema upotrebnu dozvolu, što je jedan od uslova za priključenje, neko je priključio struju. U niškoj Elektrodistribuciji su rekli da oni nisu, a gradske vlasti su tvrdile da nemaju ništa s tim, iako ni oni nisu odgovorili na novinarska pitanja koja su im poslata još 29. avgusta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • razuman

    21:52 // 16. 11. 2016.

    Kakvo plitko razmisljanje pojedinaca.Ne mozete da mesate drzavne objekte od opsteg,javnog intresa za sve gradjane i stan Pere komsije.Vi bi iskljucili struju i Bolnici i Hitnoj pomoci i skolama jer i oni ne placaju struju.Pobili bi pacijente a decu oterali na ulicu.Dajte i Vatrogascima da iskljucimo struju i oni duguju neka sve sto se zapali i izgori. Ulicnu rasvetu nije trebalo iskljucivati.

    • Opa

      08:56 // 17. 11. 2016.

      Niko ne zagovara ovo što ti pišeš. Mislim da pre svih potezi vlasti treba da budu legalni. Po cenu izmene zakona. Dok je zakon o energetici ovakav, svi moraju da ga poštuju, odnosno da trpe sankcije ako to ne ĉine. I nema to veze sa emotivnim odnosom prema pojedinim institucijama.

  • Blackburn

    17:33 // 16. 11. 2016.

    Mislim da je to uradio neko sa diplomom vecernjih fakulteta,oni znaju i mogu sve!A,mozda su Betmen,Robin i Supermen?
    I,da pojasnimo,stadion je Gradski,a Radnicki,A.K.Zeleznicar itd, su korisnici.Znaci,o njemu se brine S.C Cair.

  • ultra legalista

    13:56 // 16. 11. 2016.

    javi se kako ova tema da prodje bez tebe

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: