Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:12, 28. 4. 2015.

| Društvo

Foto-vest: Putinova slika na zidu Opštine Crveni Krst

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
crveni-krst-slika.jpg
Putinova slika na zidu Opštine Crveni Krst; Foto: JV

Na ulazu u Opštinu Crveni Krst, odmah iza portira, na zidu pored brojnih slika i Hristovog monograma sa likom cara Konstantina, nalazi se slika predsednika Rusije Vladimira Putina.

To ne bi bilo začuđujuće da je tu i slika predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Međutim, nje nema.

Putinovom portretu je pripalo centralno mesto na zidu, nedaleko od slike Tvrđave i fotografije igračica ŽRK “Crveni Krst”.

Svima koji uđu u zgradu Opštine, kojom je više godina upravljala Srpska radikalna stranka, slika ruskog predsednika ne može da promakne, a neretki su, kako kažu zaposleni, i komentari građana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • jova

    00:03 // 29. 4. 2015.

    Pa po zasluzi je slika tu. Ajde šta je to Toma uradio za Srbiju više od Putina!? Putin nas brani više nego svi naši političari zajedno! Ziveo Putin!

  • penzionerka

    18:59 // 28. 4. 2015.

    Kad bi meni muž rekao da voli komšiku kao mene ili da okači njenu sliku odmah bi išao na preki sud. I ovo je izdaja jer kod kuće volite koga hoćete ali ja neću u služb. prostor. sliku BILO KOG stranca

    • Antibot

      22:08 // 28. 4. 2015.

      Ne ,nego treba Vucicevu sliku ,kao zidne tapete da stave.

  • Kalča

    16:14 // 28. 4. 2015.

    Srbija - ruska gubernija. To je rek'o Toma Diploma pre više godina u skupštini. To je isto i što AV i sve parlamentarne partije prave od Srbije - koloniju Zapada.

    • Миша Нови Сад

      18:46 // 28. 4. 2015.

      Боље губернија него колонија. Ти сигурно не знаш руски и немаш појма шта значи реч "губернија"? Тако?:))) Ја ћу ти превести: значи провинција или област.

    • Kalča. Znam ja Mišo odlično ruski

      21:31 // 28. 4. 2015.

      Губерния, основная административно-территориальная единица в России с начала XVIII века и в СССР до районирования, до конца 1929. года. Dakle, carska Rusija i SSSR. Toliko o znanju.

    • RuskiJezik

      01:13 // 29. 4. 2015.

      Da, znači provincija, ali u derogativnom smislu. Kao i u srpskom kada se kaže da je neko iz "provincije", "provincijalac".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: