Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:40, 21. 9. 2015.

| Društvo

Foto-vest: "jugom" prevozio tele kroz Leskovac

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
tele-u-yugu.jpg
Tele uspeo da smesti u "Yuga" i "provoza" gradom; foto: Instagram profil "debeli_zec"

Jednu od popularnijih modernih zagonetki: Kako smestiti slona u "fiću" – polovično je rešio jedan Leskovčanin koji je u svoj "jugo" smestio živo tele i provozao ga centrom grada.

Ostali učesnici u saobraćaju su ga fotografisali i to postavili na "Instagram“ uz poruku da nije u pitanju šala: „Mislite da ste sve videli? A tele u yuga?“, na šta je usledilo mnoštvo šaljivih komentara korisnika ove društvene mreže.

 

Mislite da ste sve videli? A tele u yuga? #tele #yugo #neverovatno #leskovac

A photo posted by Mia (@debeli_zec) on

Ljudima koji se bave zaštitom prava životinja ova pojava nije nimalo smešna i ističu da vozač treba da snosi zakonske posledice zbog mučenja mladunčeta.

Dugogodišnji borac za prava životinja Marija Petković kaže da će protiv vlasnika vozila podneti krivičnu prijavu policiji i obavestiti o svemu veterinarsku inspekciju.

To jadno tele oseća i bol i tugu. Bilo koja namera vozača da je bila - da li ga je kupio, vozio na klanicu ili slično - trebalo je da obezbedi prevoz prikladan životinji - ističe Petkovićeva.

Fotografija je zabeležena u Bulevaru Kralja Petra, preko puta železničke stanice, a vozač se nesumnjivo kretao iz pravca gradske stočne pijace.

U svakom slučaju, viceva o tome kako smestiti žirafu u frižider ili slonče u lonče ima na pretek, ali šali ovde svakako nema mesta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Небојша Милуновић

    17:55 // 22. 9. 2015.

    Ако добро видим овде има два телета!?

  • Difovac

    03:40 // 22. 9. 2015.

    Nije bas najudobnije ali ni nama nije uvek bilo sve potaman. Vozi se. Niko ga ne maltretira da vuce ili tegli ili da ga bicuju i vezuju rdjavom zicom. Sve regularno. A i ne deluje tuzno.

  • kako

    20:12 // 21. 9. 2015.

    zaštitnica životinja zna da je tele osećalo tugu i bol zbog vožnje u jugu, a ne radost jer ga nije bio vetar, sunce ili kiša? Je`l joj tele šapnulo kako se oseća?

    • milos

      08:52 // 22. 9. 2015.

      nije sapnulo, javilo joj online...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: