Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 26. 8. 2015.

Galeriji NKC-a isključena struja, izložba o “Filmskim” samo po danu

galerija Fotografije možete razgledati samo dok se ne smrkne; foto: JV

Nekoliko dana pred otvaranje izložbe fotografija Jovana Šurdilovića, koja se održava u okviru 50. “Filmskih susreta”, galeriji NKC-a je isključena struja, pa posetioci mogu da vide izložbu samo na dnevnom svetlu. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • CVETKO prvi

    14:49 // 26. 8. 2015.

    Ma,ko ide uveče da gleda slike!To se radi na sabajle...pre umivanja i održavanja lične
    higijene ! Čim otvorite oči , trk da vidite slike a posle sve ostalo :tuširanje , umivanje , pranja zuba a još ako su vam isključili struju ... kultura pre svega !

    • Nišlijka

      20:41 // 26. 8. 2015.

      Nešto ne vidim da @Miki ima komentar, jer je pre par dana branio "jadnu ženu direktorku NKC-a koja je mnogo sposobna ali zbog politike trpi udarce". I tada sam mu napisala da gospođa NKC-a nije jadna, ona je samo jedna diletantkinja zalutala na ovo mesto preko nekih drugih atributa i partije, koji svakako nisu struka i profesionalizam, uostalom kao i oni koji su je tu postavili ! Sramota !

  • nenad 2008

    15:38 // 26. 8. 2015.

    Jovane, Vama nije bilo teško da,često u otežanim okolnostima, zabeležite događaj, zaustavite vreme, otrgnete nešto od zaborava, za razliku od nekih, kojima sve nešto smeta, kojima teško pada angažovanje na "mukotrpnim poslovima", koji su, jednostavno, izabrali pogrešno vreme življenja.

  • Oblak

    16:11 // 26. 8. 2015.

    Ovima na vlasti to nista ne smeta jer se oni najbolje snalaze u mracnim i mutnim situacijama. Po principu:"Svoj svoga i u mraku napipa"

  • Pera Peric

    18:05 // 26. 8. 2015.

    Кад могу да "крече" Народну лутрију у 2 сата ујутру, онда могу да "посете" и изложбу преко дана. Докторски (научни) систем на делу! Само још да позову "мигранте"...

  • Милосав

    21:30 // 26. 8. 2015.

    "...vlasnik je Grad, tako da je u pitanju spor između Grada i “Jugoistoka”, mi nemamo veze s tim". Занемаримо политику, зна ли неко да су ови из руководства града ишта урадили како треба? Зна ли неко, неког буџетског корисника, коме град не дугује? Зар је могуће да баш ништа не умеју? У општем, не у личном интересу.

  • xxx

    23:49 // 26. 8. 2015.

    Zar je ona jos uvek direktor NKC?

  • gradjanin

    00:39 // 27. 8. 2015.

    Gospodja Bojana je nenamenski potrosila 3,5miliona dinara! Nije znala da gresi! Pa smenite je kad ne zna!Kao sto je Medijana bila zatvorena u vreme proslave Milanskog edikta, tako je i izlozba za jubilarnih 50god.bez vrednih fotografija.Znalo se za jubilej imali su vremena ali ne i nenamenski potrosene pare!Sramota!U holu hot.Ambasodor bilo je mnogo slika sa Filmskih susreta, neko se mogao setiti!

  • Jelena Djordjevic

    09:46 // 27. 8. 2015.

    Svaki festival se organizuje tokom čitave godine, radi se na svakom detalju, na reklami i sponzorima. Još kada je u pitanju jubilarni pedeseti ovi izgovori da nije bilo vremena ne piju vodu nego govore o nezainteresovanosti ili nesposobnosti. Šta bi bilo sa Egzitom i Nisvilom da se stvari planiraju tri dana pred festival...

  • Dr.Pravdić

    09:52 // 27. 8. 2015.

    Naš narod kaže:"Ne goji se prase uoči Božića."Ne sprema se jubilej dva meseca pre njegovog obeležavanja.Njegova priprema je trebala da počne odmah po završetku predhodnog 49.Planovi,programi i budžet se rade u prethodnoj godini.Zašto ne zaboraviste da primite plate??

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: