Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 10. 9. 2014.

| Društvo

Gašić: Jedan čovek, jedna funkcija, jedna plata

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Emisija "15 minuta" - gost Bratislav Gašić

Potpredsednik SNS i ministar odbrane Bratislav Gašić rekao je da nije moguće da se funkcioneri ove stranke odreknu samo plate, a da zadrže funkciju, već je neophodno da se posvete jednom poslu puno radno vreme.

Povodom podeljenih mišljenja o preporuci Srpske napredne stranke da svi funkcioneri ostanu sa samo jednom funkcijom, Gašić je rekao da je stranka bila jasna.

- 15. septembar je jako blizu. Zna se šta je Glavni odbor stranke doneo, zna se šta je predsednik od svih tražio - svi funkcioneri treba da izaberu na kojoj funkciji žele da budu. Jedan čovek, jedna funkcija, jedna plata. Jasno smo to rekli svima - rekao je Gašić u studiju Južnih vesti.

On je pojasnio da i pored želje pojedinaca da se odreknu jedne plate ili je daju u humanitarne svrhe to neće biti moguće.

- Namera nam je bila da se što veći broj dobrih i kvalitetnih ljudi iz SNS-a uključi u državne organe. Sa druge strane tu je i novac. U Srbiji se teško živi, a vi primate dve plate. Morate da se odreknete jedne i da se odreknete funkcije. Ko to ne učini do 15. septembra biće smenjen - rekao je Gašić.

Kako je Gašić komentarisao nedavne izjave većnika Miloša Banđura, šta misli o odnosu sa medijima zamenika gradonačelnika Ljubivoja Slavkovića i da li će ostati Srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu, pogledajte u emisiji “15 minuta”. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija sa Cegra

    12:38 // 14. 9. 2014.

    Мин Одбране у Нишу постројио на извињење новинарима,за функције јуришнике,а трећепозивце за борбу сами да покусају своју чорбу.

  • Milorad Cvetkovic

    02:17 // 13. 9. 2014.

    Kakav bre DJonson elektrik kakve gluposti Beogradu meso a nama koske jadni smo mi kakvi nas samo poslanici u BGD predstavljaju nesmeju ni za rec da se jave Vasiljevic,Andrejevic otvori se zemljo.

  • Milorad Cvetkovic

    02:13 // 13. 9. 2014.

    Nas grad nekada industr.centar sada centar nesposobnih rukovodioca Perisic je Tomin covek i nece AV dase zamera Tomi sve dok se nislije ne dignu a vreme je sta vise cekamo idemo svi kod konja vreme je

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: