Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:09, 25. 5. 2016.

| Društvo

Grad oštetio useve u pojedinim niškim selima

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
grad
Sitan grad pogodio Niš; foto: R. Dj.

Jak pljusak koji je ovog popodneva pogodio Niš bio je praćen gradom, pa je tako od Ledene Stene prema Merošini, nakon pljuska sve bilo belo. Stanovnici Čokota javljaju da su im voćnjaci pretrpeli štetu, a da protivgradnih raketa nije bilo.

grad2 Dvorište pobelelo; foto: R. Dj.U Nišu je loše vreme od sinoć, a kiša maltene nije stajala. Obilni kratkotrajni pljuskovi su bili česti, a ovaj popodnevni doneo je i grad.

Kako kažu Nišlije koje se javljaju redakciji  puno leda palo je na Ledenoj Steni, pa su mnoga dvorišta i kola bila prekrivena gradom.

Padao je sitan grad. Na prvi pogled, onako na gomili, liči na sneg - javljaju građani.

grad3 Grad kidao lišće i plodove; foto: R. Dj.Kritično je bilo u Čokotu i Novom Selu gde su upravo ta sitna zrna lomila mlade plodove i listove sa procvalih biljaka.

Pogođeni su usevi žitarica, voćnjaci i bašte. Grad je napravio ogromnu materijalnu štetu, a pojedince ostavio bez jedinog izvora prihoda - pišu čitaoci iz Čokota.

Dodaju da nisu dejstvovali protivgradni strelci, a i kako bi, jer u Nišu od 13 protivgradnih stanica funkcioniše svega 3, jer većina strelaca ove godine nije potpisala ugovore o angažovanju zato što od Grada nisu primili honorare za prethodne dve godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • žika

    12:04 // 26. 5. 2016.

    Sad kad dođe Vučko imaćete zašto da mu se žalite. Mislim, ko može da ga gleda. A pošto ga vi iz palilulskih sela najviše obožavate možda se veliki tata i smiluje na vas, pa pokaže svoju dobrotu i moć i isplati strelce.

  • Vladimir filipovic

    11:49 // 26. 5. 2016.

    ja sam izaso u sred nevreme i grad da stavim ciradu na kola ulica kanalizacija nije mogla da primi vodu pa se u ratko jovic napunio auto centar radic sa vodom a rakete zasta vam sluze da ih cuvate za uspomenu...

  • Dexter

    10:55 // 26. 5. 2016.

    @Dalibor
    'Ajde! :)

    • Max Vespertine

      11:50 // 27. 5. 2016.

      Nikad bolje snabdeveni, po prvi put u istoriji :D

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: