Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:26, 24. 10. 2014.

| Društvo

Havarije na toplovodima u Nišu ne prestaju

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
radijatori
Radijatori i dalje hladni u pojedinim delovima grada

Nakon što su juče “iz sistema ispale” toplane “Jug” i “Majakovski” i te havarije su sanirane sinoć, došlo je do curenja na toplovodu u samom centru Niša.

Zbog havarije kod “Mekdonaldsa”, bez grejanja su žitelji u Ulici Milojka Lešjanina, Milorada Veljkovića Špaje 13, Kej kola srpskih sestara 13 i 15, Balkanske od 7 do 15 i Knjeginje Ljubice 13.

Iz niške Gradske toplane saopštili su da se radi da otklanjanju tog kvara i da očekuju da će biti saniran do kraja dana.

Svi toplotni izvori na sistemu Gradske toplane od jutros su startovali na vreme i u punom režimu. Jučerašanja havarija na magistralnom toplovodu toplane Jug je sanirana, pa većina korisnika ima isporuku toplotne energije - navode u Toplani.

U Toplani napominju da su pojedine zgrade ostale bez grejanja zbog toga što im je isključena zajednička struja, pa pumpe ne mogu da napajaju te objekte toplotnom energijom. Kako navode, reč je o Tržnom centru Zona 3 i sledećim zgradama: Učitelj Tasina 3, Cara Dušana brojevi 2, 6 i 8, i Obrenovićeva broj 55 i 57.

Svi ostali problemi sa grejanjem, kažu u Toplani, tiču se održavanja unutrašnjih grejnih instalacija. Zato apeluju na građane da kvarove prijave kol-centru na broj 018/4239188.

Podsetimo, juče je zbog havarije na toplanama “Jug” i “Majkovski”, kao i curenja na podstanicama, bez grejanja bio centar Niša, naselje Duvanište, deo Palilule i pojedine zgrade na bulevarima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • dJOKA

    13:21 // 28. 10. 2014.

    Pa zar direktor ne rece da su izvrsene tople probe i da ce sa grejanjem biti sve u redu. Pola grada nema grejanja a ostatak jedva sa mlakim radijatorima a smanjuju cenu za jedan dinar. Samo lazu po te

  • ana ana

    23:28 // 26. 10. 2014.

    Kneginje Ljubice nema grejanje uopste. Smrzavamo se. Kako nemate havarije kad saljete ogromne racune? Sta mi placamo? Imam malu bebu, ali koga je briga, vazno da uredno naplacuju. Bednici!

  • dragise cetkovica70

    18:22 // 26. 10. 2014.

    Dzaba sva ova prica jednostavno necemo im platiti pola meseca a ostatak nek plate oni koji su odgovorni za ovu bruku.Mi jos uvek nemamo grejanje ja predlazem strajk povodoom ovoga sram vas bilo lopovi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: