Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:42, 10. 11. 2011.

| Društvo

Izbušena velika rukometna lopta u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
lopta rukomet
Isečena lopta

Velika promotivna rukometna lopta u centru Niša izbušena je 9. novembra oko 2h posle ponoći. Priveden jedan Nišlija protiv kog je podneta krivična prijava.

U niškoj policiji rekli su nam da je osumnjičeni iz Niša i ima 55 godina, a protiv njega je podneta jedna krivična i nekoliko prekršajnih prijava.

Kako su rekli u organizaciji promocije Evropskog prvenstva, lopta je izbušena nožem i na više od pedeset mesta je ubodena.

Kako nam je rečeno, lopta je ranije već bila izbušena cigaretom, ali da ovo niko nije očekivao.

Šteta je nenadoknadiva, kako kažu organizatori, a lopta je trenutno u vulkanizerskoj radnji.

Promocija 70 dana do početka Evropskog prvenstva biće održana i bez lopte, a početak akcije je danas u 14h ispred sata koji odbrojava dane, sate, minute i sekunde do najvćeg rukometnog događaja u Srbiji naredne godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • persida stetic

    09:40 // 12. 11. 2011.

    steta je nenadoknadiva!?!?! lopta je u vulkanizerksoj radnji .

  • Mileva S.

    13:36 // 11. 11. 2011.

    Razumem čoveka, pogotovo što ima 55 godina. Taj je verovatno ostao bez posla, više nije ni za šta, niko ga neće... Niko ne vodi računa ima li šta da jede, od čega živi i kako je uopšte živ. Ti ljudi koji su pred penzionisanjem, a do nje ima još 10 godina, psihički odlepe i traže priliku da iskale bes. Međutim, to nije rešenje, kada čovek razmisli trezveno. Ali, nakon j... nema k...!
    Krivac je ipak društvo! Toliko para ima za razne gluposti a ne može da se postave nekoliko skrivenih kamera u gradu, pomoću kojih bi se prekršioci identifikovali, pa javno predstavili svetu i debelo kaznili. Nas može da opameti samo pomisao da nas neko vreba, posmatra i da to može debelo da nas košta. A toga neće biti bez KAMERA ili diskrecionog cinkarenja sa dokazima! I zato, što više kamera, na svaku zgradu, makar i ne bile ispravne, ali ako se počne sa javnim opominjanjem, onda će i strah početi da čuva lojze...!

  • Meda

    09:08 // 11. 11. 2011.

    Ma dajte... previse sujete ok jedne obicne lopte.

    • Davor Todorović

      20:22 // 11. 11. 2011.

      Ti neznaš o čemu govoriš! Nije poenta ,,jedna obična lopta", poenta je šta ta lopta simbolizuje. Ta lopta predstavlja simbol za Evropsko prvenstvo, i kada je neki majmun izbuši, ima celim svetom da hara slika kako Nišlije ne žele u svom gradu da se organizuje Evropsko prvenstvo. Iako je sve to zbog jedne budale. Zamisli po kulturnom svetu da ide slika izbušene lopte pred Evropsko prvenstvo, pa to ne da ostavlja odvratnu sliku nego samo tako.

    • Meda

      11:56 // 12. 11. 2011.

      haha, haha, haha, haha...

      hvala na dobrih 5 minuta smejanja do suza.

    • Sasa R.

      02:55 // 14. 11. 2011.

      Mozda si ti bas taj koji je to uradio. Stvarno nemam reci.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: