Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:04, 19. 11. 2015.

| Društvo

"Izgrebane" rupe ne krpe već 2 meseca

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
udarna
Asfalt "ogreban" pre dva meseca, novog asfalta i dalje nema; foto: I. B.

U Vršačkoj ulici u Nišu su radnici “MD Gradnje” još pre dva meseca izgrebali asfalt gde su bile udarne rupe i pripremili sve za asfaltiranje, ali to je tako ostalo do danas, a meštani ovog dela grada kažu da im zbog toga stradaju trapovi na kolima.

Poprilično velike površine asfalta skinute su, tvrde meštani, u istom trenutku kada je to urađeno i u susednim ulicama.

Međutim, za razliku od komšija, u Vršačkoj nov asfalt nikada nije stigao. Krateri su ostali, a stanovnici ovog dela Opštine Pantelej se snalaze kako znaju.

Ne razumem zašto nije završeno tada kada su asfaltirane i ostale ulice. Mnogo je vremena prošlo i niko ne dolazii da reši problem. Polomismo osovine na kolima - priča jedan Nišlija iz Vršačke.

udarna Udarna rupa na sredini ulice; foto: I. B.U Direkciji za izgradnju grada kažu da su upoznati sa ovim problemom u Panteleju, ali da nisu mogli nikako da ubrzaju njegovo rešavanje, jer je problem nastao kod samog izvođača radova.

Bilo je kašnjenja u toj ulici jer je “MD Gradnja” imala problema sa asfaltnom bazom. Radili su kompletan remont. To je sada završeno i pošto je vreme i dalje lepo, možemo da očekujemo da će i ta ulica biti završena - kažu u Direkciji.

Podsetimo, asfaltiranje udarnih rupa u Nišu započeto je još proletos, a posao su pored “MD Gradnje”, nakon tendera koji se odužio zbog žalbi dobili i “PZP Trejs” i ““PD ABM Putogradnja”.

Sličan problem kao stanovnici Vršačke, imali su i meštani pojedinih ulica na Paliluli s tim što su tad rupe zakrpljene sa zakašnjenjem od svega nekoliko dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sile

    02:18 // 27. 11. 2015.

    Sto se jednostavno ljudi ne udruze i ne isteraju do kraja tu nepravdu.Cinjenica je da svi na vrhu kradu , i dok je toga mi ce da ispastamo.Dok ne damo do znanja neke stvari i dok nas boli uvo za nas grad , ovako ce da bude.Prema tome nemoje se zaliti , drage Nislije...

  • shaft

    18:39 // 19. 11. 2015.

    Sve ce to,o dragi sugradjani,prekriti snegovi,ruzmarin i sas...

  • Gradjanin

    17:03 // 19. 11. 2015.

    Ovako do pola ulice Milunke Savic, Dzuniceva Palilula. Imase materijal za do pola, a onda odose po jos i evo druga godina kako dolaze. Bez kontrole.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: