Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 25. 4. 2015.

| Društvo

Javni antikorupcijski dijalog u Nišu

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
LAF.jpg
Niški LAF poziva na debatu

Kakve mogu biti posledice gomilanja funkcija, poslova, ovlašćenja, prihoda i moći funkcionera jedna je od tema javne debate „Antikorupcijski dijalog: Gradovi protiv kumulacije funkcija“ koja će 27. aprila u 11 sati biti održana u sali Skupštine Grada Niša.

Kako kažu organizatori iz Lokalnog antikorupcijskog foruma (LAF), na debati će biti predstavljeni rezultati projekta „Gradovi protiv kumulacije funkcija“ koji su u prethodnih 8 meseci sproveli LAF i Biro za društvena istraživanja iz Beograda, uz podršku Agencije za borbu protiv korupcije.

Antikorupcijski dijalog je, inače, jedna od važnih mera, odnosno aktivnosti u Lokalnom planu za borbu protiv korupcije, koji je jednoglasno usvojila Skupština grada u julu 2011. godine – kažu u LAF-u.

Pozivi za učešće na debati poslati su gradonačelniku Niša Zoranu Perišiću, zameniku gradonačelnika Niša Ljubivoju Slavkoviću, savetniku premijera Srbije za borbu protiv korupcije Draganu Đokoviću, direktorki Agencije za borbu protiv korupcije Tatjani Babić, direktoru programa Društvo protiv korupcije Biroa za društvena istraživanja Zoranu Gavriloviću i profesoru sociologije Filozofskog fakulteta u Beogradu Đokici Jovanoviću.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Branislav

    13:35 // 27. 4. 2015.

    Pa što nisu pozvali i Nešu-gusku da im održi predavanje o korupciji.

  • Alex

    09:00 // 27. 4. 2015.

    "Bravo" za termin. Hteo sam da prisustvujem, ali valjda je trebalo razmisliti da se ovakve stvari organizuju van radnog vremena, a ne u sred istog...

  • KOANCELARIJA RADONJIC - N. BANJA

    21:14 // 26. 4. 2015.

    Paradoksalno je da LAF obavlja dijalog u kuhinji korupcije i to sa njenim gradskim eksponentima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: