Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:13, 28. 11. 2014.

| Društvo

Kabinet gradonačelnika: Možda je Cvetanović prenaglio

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
Cvetanovic-leskovac.jpg
Iz kabineta Cvetanovića kažu da je "reagovao nesmotreno"

Iz kabineta gradonačelnika Leskovca kažu da je prvi čovek grada Goran Cvetanović „možda malo prenaglio“ kada je rekao da novinari smetaju svojim prisustvom na sednicama Skupštine Grada.

Potsećamo, najavljujući da će sednice Skupštine Grada građani ubuduće moći da prate preko interneta, Goran Cvetanović je pozvao novinare da više ne ulaze u salu "da ne bi smetali", a njegovu izjavu osudilo je i Udruženje novinara Srbije.

Gradonačelnik je to rekao vrlo nesmotreno i nije stvarno tako mislio - rekla je za Južne vesti Sanja Conić, portparolka prvog čoveka Leskovca.

Cvetanović je, sa druge strane, danas za govornicom na sednici Skupštine rekao da su pojedini novinari to veoma tendenciozno preneli.

Niko ne pravi nikakve zabrane, a pojedini novinari, u nedostatku drugih vesti, pokušavaju da dominiraju i naštete našim odlukama - rekao je Cvetanović.

On je dodao da novim načinom prenosa skupštinskih zasedanja sada "odluke gradskih vlasti može da prati čitav svet jer se prenosi direktno preko zvaničnog gradskog sajta".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Luka

    21:46 // 29. 11. 2014.

    Možda vi niste normalni.Možda.!!!

  • Kurir Djoka

    15:54 // 28. 11. 2014.

    ... nema ništa demagoški, tu reč izbacite. Sve u svemu onaj prenos skupštine grada Leskovca mi liči na neku tragi-komediju sa prostim rečnikom i kulturom uz razne grimase i pantomime preds. skupštine

  • Kurir Djoka

    15:51 // 28. 11. 2014.

    Menjajući kanale naletim na prenos današnje skupštine. Za govornicom neka mlađa žena iz tzv. opozicije kaže: gradonačelnik je demagogijom rekao... a urlikom je prekinu predsednik skupštine rečima....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: