Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:06, 31. 10. 2014.

Klinički centar Niš ipak ne ostaje bez 171 radnika

klinicki Sindikalci napominju da ovi radnici nisu privremeno potrebni, već da su neophodni Kliničkom centru

Iako je postojala mogućnost da otkaz dobije 171 radnik niškog Kliničkog centra koji je raspoređen na privremenim poslovima, Vlada Srbije im je odobrila produženje radnog odnosa nakon zahteva sindikata i Uprave centra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • nn

    15:34 // 31. 10. 2014.

    Potpuno razumljivo. Ako ostave ljude na svojim radnim mestima posle nece imati dovoljno za svoje milionske putne troskove i ostale poslanicke izmisljotine.

    • kakve veze ima zakonodavna vlast

      22:51 // 1. 11. 2014.

      sa javnim sektorom?! U privatnom sektoru do 2 godine možeš da držiš radnika na određeno, a u familijarizovanom zdravstvu, očigledno, direktori su iznad zakona i mogu ljude 10-15 godina da razvlače.

  • A rad na crno?

    15:51 // 31. 10. 2014.

    A sta ce da bude sa nekim koji volontiraju i posle drzavnog ipita pa ih njihove veze setaju od klinike do klinike kako ih inspekcija rada ne bi zatekla na licu mesta? Da li je to odobria uprava KC?

    • Inspekcija da reaguje!

      07:20 // 1. 11. 2014.

      Time bi treba direktor KC da se pozabavi osim ako taj rad na crno nije on odobrio!Sta je rad na crno pise u Zakonu o radu!A jos u ovakvoj institucujiji?Da inspekcija radi svoj posao, toga ne bi bilo!

  • Lik iz centar

    15:56 // 31. 10. 2014.

    drzava da izbaci savetnike kojih ima 7500u srbiji i nista ne rade i primaju min plate od 50ak hiljada.ovi radnici rade za max 30ak hiljada,i potrebni su u sistemu(uglavnom svi)!

    • @Lik iz centra

      07:17 // 1. 11. 2014.

      Potrebno je ostaviti ljude da rade!A da se pomogne ovoj deci koja redovno zavrsavaju medicinsku skolu!A ne i ovim kursadzijama koji su zanatlije,umetnici pa plate i vandredno zvrse i odmah na posao!

  • vuk

    21:49 // 31. 10. 2014.

    Zašto bi otpustili tih 171 radnika u Kliničkom centru kada se smanjuju plate i penzije,pa će ti ‚kadrovi‚ da primaju platu i dalje na grbači drugih!I ovo je ironija i cinizam od strane našeg mesija!!

  • Nišlija

    12:59 // 1. 11. 2014.

    Ova država-vlast nekažnjeno ubija ovaj jadan narod nedostaje u KC Niš osnovni medicinski materjal,lekovi,skupe terapije se ne prepisuju ili ih nema.Ljudski život u ovoj državi ništa ne vredi

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: