Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:58, 20. 8. 2014.

| Društvo

Kriju imena kandidata za direktora Direkcije

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
direkcija
Ko će biti direktor Direkcije za javni prevoz?, foto: nadji.info

Ko je sve podneo prijave na konkurs za direktora niške Direkcije za javni prevoz ostaje tajna, jer sve nadležne uprave i komisije tvrde da ne znaju imena kandidata.

Konkurs koji je bio objavljen na sajtu grada i u listu “Danas” završen je u subotu, 16. avgusta.

Kako je naznačeno u konkursnoj dokumentaciji, prijave su slate na adresu Uprave za građanska stanja i opšte poslove.

Međutim, službenica zadužena za davanje informacija o konkursu, kako je rečeno novinarima u njenoj kancelariji, trenutno je na odmoru, a oni su za sve informacije upućeni na drugu službenicu Uprave za komunalne delatnosti.

Ni ova službenica nije imala odgovore na novinarska pitanja o konkursu, a tvrdi da su prijave slate Komisiji za izbor direktora.

- Kako su kandidati, u skladu sa oglasom, prijave dostavljali Komisiji za imenovanja direktora javnih preduzeća Grada Niša, ovlašćenoj za sprovođenje konkursa, Uprava za komunalne delatnosti energetiku i saobraćaj ne poseduje tražene Informacije o broju pristiglih prijava, imenima kandidata i njihovim biografijama - stoji u pismenom odgovoru Uprave.

Sanja Milijić, predsednica Komisije za izbor direktora, takođe nije znala imena kandidata, jer kako je rekla, “materijal još nije stigao iz Uprave za građanska stanja”.

- Rad Komisije će i ovog puta biti transparentan, kao kada smo sprovodili i prethodne konkurse. Čim dobijemo prijave iz Uprave za građanska stanja sazvaću sednicu Komisije, a nakon toga ćemo se obratiti i medijima sa svim podacima - rekla je Milijić.

U Upravi za građanska stanja takođe nisu mogli da saopšte imena kandidata, jer kako je rekao zamenik načelnika Aleksandar Ranđelović, "nikakve informacije ne saopštavaju bez saglasnosti Komisije i sve rade zajednički".

Podsetimo, konkurs za izbor direktora raspisan je 1. avgusta, a funkciju vršioca dužnosti, nakon ostavke Miljana Jovanovića, obavlja Saša Petronijević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • laki

    08:31 // 1. 9. 2014.

    Traži se direktor fantomskog preduzeća Direkcija za JP pa to može i pera ložač da radi ta firma je veliko zlo za gradski buđžet i građane zauzeli poslovni prostor u centru kao neka ambasada ili borde

  • Prijava MUP-u

    08:23 // 1. 9. 2014.

    Ukradena linija 34 aerodromska počinioce brutalne krađe pritvoriti liniju 34 vratiti građanima.Sumnja se na gradonačelnika i ove javne ličnosti iz one javne kuće u centru sa nadpisom Direkcija za JP.

  • Zoran Jovanovic

    20:13 // 21. 8. 2014.

    Kakav crni botovac.Kakav crni perisicevac.Evo neka postave onog iz vodovoda(namerno malo v).Covek je svestran.Drago mi je da narod sad vidi kroz reakcije na moje komentare koliko se koljete medjusobno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: