Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:29, 16. 7. 2012.

| Društvo

Lažna najava gej parade u Nišu?

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, Telegraf.rs
gej parada
Plakat koji na Fejsbuku najavljuje gej paradu u Nišu

Fejsbuk stranica “Nis pride 2012” najavljuje održavanje gej parade u Nišu 15. avgusta. LGBT aktivisti kažu da se radi o “neslanoj šali”.

Ova Fejsbuk stranica obaveštava javnost da će 15. avgusta u Nišu, na gradskom trgu, biti održana Gej parada, a da će u sklopu te manifestacije uveče u 23 sata tim povodom početi žurka.

Zanimljivo je da o najavi ovog događaja nema nikakvog teksta već samo slike na kojoj piše da je reč o “nacionalnoj manifestaciji” koja će se održati na centralnom gradskom trgu u Nišu.

Na slici je i logo beogradskog “Prajda” čiji organizatori, kako stvari stoje, nisu upoznati sa održavanjem gej parade u Nišu.

- Najverovatnije se radi o netačnoj informaciji, odnosno nečijoj neslanoj šali. Dovoljno dobro poznajem situaciju kod nas, i ukoliko bi se nešto organizovalo, sigurno bih znao za tako nešto. I u prošlosti su se dešavale mnoge neistinite najave i informacije, pogotovo za beogradski “Prajd”, ali je njihov cilj bio samo da zbune ili dezinformišu zainteresovane. Postoji mogućnost da neko potpuno anonimno sprema ovakvu manifestaciju, ali su šanse za tako nešto minimalne – rekao je Telgrafu LGBT aktivista Boban Stojanović.

Na slici koja najavljuje ceo događaj pored niške Tvrđave i boja LGBT aktivista nalazi se i internet adresa koja prati ovaj događaj. Međutim, zvanični sajt ove manifestacije ne radi.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Steva89

    01:12 // 16. 8. 2012.

    ПРЕВИШЕ СЛОБОДЕ ИМА У ВАМА! ПРЕВИШЕ СМО ВАМ ДОЗВОЛИЛИ! НЕЋЕТЕ ВИ НИКАД,АЛИ НИКАД ДА ШЕТАТЕ НАШИМ ГРАДОМ!

  • Dragan

    14:06 // 17. 7. 2012.

    @Aca

    Na svu srecu zli covece nisi u pravu imam prelepu suprugu koju izuzetno volim i postujem i troje predivne dece sa kojima mi je ceo zivot ispunjen sto bih i tebi pozeleo, i protiv sam parada i slicnih budalastinu upravo zarad moje a i tvoje dece. Da li ti je sada jasno sveznajuci prepametni covece. A kao drugo kad bio imao samo deo onoga sto ja imam i ti bi drugacije razmisljao nemislim u materijalnom smislu.

  • Milan petrovic

    13:57 // 17. 7. 2012.

    Ако смо морали ових задњих година да трпимо разна условљавања ЕУ и Америке, одузимања територија и понижавања вас нећемо! Ако хоће ЕУ и Амери да наш живот зачине фекалијама по улици то задовољство нећемо да им приуштимо..

    • fabrikant

      21:07 // 17. 7. 2012.

      @Milan petrovic
      Pa šta ti to rade gejevi pa si tako izmaltretiran? Šta ti to trpiš tako strašno, kada si toliko revoltiran?Utrljavaju ti čičke u stidne dlake, šta? Ako je tako, to ne bi bilo u redu, i trebalo bi da ih prijaviš policiji, evo imaš moju podršku.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: