Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:52, 29. 8. 2011.

| Društvo

Leskovac: smenjena načelnica "zbog knjiga lascivnog sadržaja"

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac, gradsko vece 2

LESKOVAC – Na sednici Gradskog veća Leskovca razrešena je dužnosti načelnice Gradske uprave društvenih delatnosti Suzana Stanković Ilić "zbog toga što je nedavno učenicima nižih razreda osnovnih škola uručila knjige lascivnog sadržaja", rekao je gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić.

Gradonačelnik Kocić nije pomenuo o kojim se knjigama radi, ali je naglasio da su roditelji dece koja su dobila te knjige u znak priznanja za veoma dobre rezultate uputili brojna pisme i ošte primedbe zbog sadržaja knjiga koje nisu primerena uzrasta te dece.

Gradsko veće Leskovca imenovalo je, do konačne odluke o izboru načelnice, Marinu Ljubisavljević, diplomiranog menadžera za kulturu, da obavlja nadležnosti načelnice Gradske uprave za društvene delatnosti grada Leskovca.

Takođe, Gradsko veće je donelo odluku o raspisivanju javnog oglasa za postavljanje načelnika Gradske uprave za društvene delatnosti Grada Leskovca i za njegovo sprovođenje imovalo petočlanu komisiju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mixa

    23:26 // 29. 8. 2011.

    Obzirom da je pomenuta završila za menadžera u kulturi, ja mislim da ona nije imala predmete gde je morala da čita nemenadžerske knjige. Ona je kao menadžer knjige lepo dodelila, a to što one nisu sadržajem primerene je potpuno van njene nadležnosti. Predlažem amnestiju za gospođu, a gradu preporučujem da zaposli VK čitača knjiga, kao i pomoćnika KV okretača strana, pa se ovakve stvari više neće dešavati. Živeli menadžeri!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: