Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:14, 26. 2. 2015.

| Društvo

Letnji kursevi širom Evrope za niške studente

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
kursevi
Jedini kriterijum je motivacija studenta

Studenti Univerziteta  u Nišu, bez obzira na godinu studija i prosečnu ocenu, mogu da se prijave za učešće na nekom od međunarodnih kurseva koje udruženje BEST organizuje u 22 evropske države.

Jedini kriterijum za odabir učesnika je motivacija i želja kandidata da prisustvuje kursu, bilo zbog teme ili grada u kom se održava.

Iz Udruženja studenata tehnike Evrope BEST kažu da su ovi kursevi odlična prilika za one koji maštaju o nezaboravnom letu, putovanjima, novim prijateljima i iskustvima.

Prijavite se ukoliko volite izazove, želite da naučite nešto novo ili utvrdite gradivo o nečemu što već znate, ali iz drugačije perspektive – poručuju iz BEST-a.

letnji kursevi Prijave traju do 22. marta Zainteresovani za prijavljivanje treba da se do 22. marta registruju na sajtu www.best.eu.org, izaberu najviše 3 kursa na koja će se prijaviti, a neke od država u kojima se održavaju su Španija, Portugalija, Turska, Italia, Grčka,  Mađarska, Danska, Švedska, Moldavija, Estonija, balkanske i mnoge druge zemlje.

Zatim treba da napišu motivaciono pismo i popune prijave odgovarajući na pitanja u vezi sa temom kursa, koji se održavaju od 1. juna do 7. septembra.

Studentima su obezbeđeni smeštaj i hrana, biće organizovane radionice, predavanja, ali i žurke i druženja.

Studenti sami plaćaju jedino troškove putovanja do mesta održavanja kursa. Po završetku predavanja, koja su na engleskom jeziku, polaznici dobijaju sertifikat.

Ovaj vid razmene studenata i sticanja novih iskustava je u tradiciji BEST-a već dugi niz godina . Ova neprofitna, apolitička studentska organizacija, koja deluje kao most između Univerziteta, studenata i kompanija, može se pohvaliti time da su njeni student posetili kurseve u više od 25 zemalja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: