Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:26, 23. 9. 2016.

| Društvo

"Meetup" o popularnoj platformi za izradu sajtova u Nišu

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Word Press
"Meetup" u Nišu održan već dva puta; foto: wpnis.rs

Oni koji žele da saznaju nešto više o platformi za izradu sajtova i blogova WordPress mogu da posete treći "WordPress Meetup" u Nišu u četvrtak 29. septembra u 18:30 u Deli prostoru.

Kako kažu organizatori ovog događaja iz niške WordPress zajednice, prethodna dva meetup-a pokazala su da u Nišu vlada veliko interesovanje za ovu temu.

Želimo da približimo WordPress svima koji nisu upoznati sa ovom platformom, kao i da okupimo ljude iz iste struke. Ujedno, svi koji žele da koriste WordPress sada imaju zajednicu u svom gradu da im pomogne u tome i pozivamo ih da nam se pridruže - kaže jedan od organizatora dogadjaja Aleksandar Predić.

On poziva i one koji do sada nisu imali priliku da rade sa ovom platformom, bez obzira na to da li su programeri, marketing eksperti, dizajneri ili nekog drugog zanimanja. 

Sledećeg dana, u petak 30. septembra u 18 sati, oni koji se prijave za radionice koje će biti održane u IT centru WordPress će isprobati kroz konkretne primere.

Takođe mogu da pitaju sve stvari koje im nisu do sada bile jasne, a koje će im predavači vrlo rado objasniti. Prijava za radionicu je obavezna - kažu organizatori.

Prijava je obavezna i za one koji žele da dođu na predavanje.

Inače, WordPress je bloging platforma za kreiranje internet portala i, prema istraživanjima, koristi se na četvrtini svetskih internet sajtova. Rad u njemu je jednostavan i prijatan, i sve više kompanija odlučuje da ga koristi kao osnovu.  

WordPress zajednica u Nišu je deo #WPSerbia zajednice i deluju kao jedna celina, a zajednički cilj je promocija WordPress-a i druženje.

Članovi ove zajednice pozivaju zainteresovane koji žele da se uključe u njihov rad da ih kontaktiraju mejlom na adresu [email protected] ili da se pridruže grupi na meetup.com sajtu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: