Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:42, 23. 4. 2015.

| Društvo

Mila Popov: Tražiću pomoć zaštitnika građana

Autor:D. MarinkovićIzvor:Južne vesti
Mila-Popov.jpg
Izdržava troje dece

Leskovčanka Mila Popov, za koju je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović za skupštinskom govornicom rekao "da su je zvali da ga napada u jutarnjem programu", zatražiće pomoć od zaštitnika građana jer je, kaže, uplašena za bezbednost.

Govoreći o tome da su se mediji "dogovorili da pišu protiv njega", Cvetanović je ovu samohranu majku troje dece, koja ga je pre tri nedelje kritikovala u uključenju u jutarnji program TV Leskovac, optužio da ga je napala po nalogu novinara.

Zvali su Milu Popov da napadne gradonačelnika da je najgori čovek na svetu - rekao je Cvetanović juče za skupštinskom govornicom.

Nakon toga, Mila se ponovo uključila u jutarnji program leskovačke televizije i rekla da je šokirana i zaprepašćena onim što je juče čula od prvog čoveka grada.

Ne mogu da verujem da o meni, beznačajnoj, 40 minuta govori čovek koji se hvali da je završio četiri fakulteta u Engleskoj i da je bio biznismen. Ja sam šokirana, ja sam uplašena za svoju bezbednost, ja ću pomoć zatražiti u Beogradu od zaštitnika ljudskih prava - kazala je ona.

Da se tog jutra uključi u program, kaže, odlučila je sama nakon pokušaja da razgovara sa gradonačelnikom i od njega potraži pomoć.

Mene ne može niko da vodi na povodac. U jutranji program TV Leskovac sam se uključila jer nikako nisam mogla da dođem do gradonačelnika čija sam vrata obijala milion puta tražeći pomoć. Zašto tada o meni nisu raspravljali u skupštini? I nije tačno da sam rekla da je najgori gradonačelnik, već da je mene lično sramota ko je nama gradski čelnik i da mi nismo njegovi robovi, a on naš robovlasnik - kaže Mila Popov.


U borbi za goli život

Četrdesetpetogodišnja majka troje dece prehranjuje mašinom za šivenje. Šije trake za zavese, a posla nema svakog dana. Najviše strahuje da joj deca ne gladuju ili, još gore, da je snaga ne izda, jer bi tada deca završila u hraniteljskim porodicama.

Zarekla sam se da neću ostati bez dece, pa neka me to košta i života. Othranila sam ih na klin čorbi, a ja sam znala i po nekoliko dana da živim samo na šećeru i vodi - priča žena koja je prva kročila u Sigurnu kuću u Leskovcu, tražeći utočište od nasilnog muža.

Izborila se sa nasilnikom, ali se i dalje svakodnevno hvata u koštac s nemaštinom, a, iako narušenog zdravlja, uspeva da nedeljno zaradi oko hiljadu dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: