Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:38, 19. 4. 2016.

| Društvo

Ministar otvorio policijsku stanicu koja ne radi

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
policijska stanica bulevar
Radovi u stanici još traju, kažu građani; foto: JV

Iako je pre osam dana na otvaranju policijske stanice u Ulici Pariske Komune u Nišu najavljeno da će u njoj raditi oko sto policajaca i da će građani tu moći da izvade pasoš i ličnu kartu, u njoj dežura jedan policajac i ne mogu se obnoviti lična dokumenta.

Novu ispostavu policijske uprave u najgušće naseljenom delu Niša, u Opštini Medijana, svečano je otvorio ministar policije Nebojša Stefanović, ali je ona, kako kažu građani koji su proteklih dana svraćali u nju, nezavršena i prazna.

Htela sam da se raspitam oko predavanja dokumenata za novi pasoš, ali sam ujutru zatekla samo jednog policajca. Unutra nema ničeg i rečeno mi je da će stanica tek početi da radi kad se završe neki radovi - kaže Nišlijka Nataša C.

policijska stanica bulevar Prvo pompezno otvaranje, a onda....foto: JVDa u stanici nema oko 100 policajaca, koji mogu intervenisati iz ove ispostave, niti ima šaltera, potvđuju i drugi građani koji su se ovih dana javljali našoj redakciji.

Zašto su je otvarali ako ne radi? Zbog izbora? Stvarno sam se obradovao jer sam mislio da u komšiluku mogu da predam dokumentaciju za ličnu kartu, ali su me vratili - napominje jedan Nišlija.

policijska stanica bulevar U niškoj Policijskoj upravi su samo šturo odgovorili da je "policijska ispostava Medijana počela sa radom i da dežurna služba radi 24 sata". Međutim, na pitanje koje poslove u njoj građani mogu da obave, odgovoreno nam je da ne mogu ništa više da nam kažu i da se obratimo dežurnoj ekipi u toj stanici.

Inače, na otvaranju je najavljeno da će ona u narednim danima biti opremljena tehnikom, kao i da će na nekima od najprometnijih saobraćajnica u blizini zgrade biti raspoređene i kamere koje će biti povezane sa policijskom ispostavom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Lj

    01:35 // 20. 4. 2016.

    Auuu, pa zar hemicar nije nasao neku carobnu formulu da ovo proradi. Kakav nacelnik policije takva i (pod)stanica.
    Strucnost na nivou.
    Svaki komentar o ovim folirantima je izlisan.

  • bora

    20:06 // 19. 4. 2016.

    Sta ste ocekivali?Sta su sve izotvarali u kampanji,koliko je kamena temeljaca polozeno pa Srbija je prevazisla sve svetske metropole.Ali najveci blam za ovaj narod je sto ce ovo sve progutati,prihvatiti virtuelnu stvarnost i ispasti najsmesniji.Prava ,,jututinska Juhahaha,,.Verujem samo u mje nislije da ce im pokazati da prepoznaju sve obmane.

  • shaft

    19:26 // 19. 4. 2016.

    Ma sta 100,16000 policajca jure Dzordza,ulicama grada Cikaga!Ma bice svega u izobilju!Deco,bezite iz ove zabokrecine,ako mozete!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: