Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 5. 7. 2012.

| Društvo

Na Letnjoj pozornici nedostaje veliki broj stolica

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
stolice
Nedostaju redovi stolica

Horske svečanosti kreću u subotu, a na Letnjoj pozornici nedostaje veliki broj stolica, dok je nekoliko stotine i oštećeno. Nadležni sa tim nisu upoznati.

Niš je organizator tri velika međunarodna kulturna događaja. Najpoznatiji su svakako Filmski susreti, zatim džez festival Nišvil i tradicionalne Horske svečanosti.

Takmičenje horova zakazano je za subotu. Bina se već montira, ali pitanje je da li će biti sedećih mesta za publiku.

Oni koji su sinoć bili na koncertu organizovanom u okviru akcije “Bitka za bebe” bili su, kako kažu, najblaže rečeno iznenađeni prizorom koji ih je zatekao. stolice3 Neke stolice su i potencijalna opasnost

- Ja dugo pratim manifestacije na Letnjoj pozornici, ali nikada ovako nije bilo. Mnogo stolica fali, a ogroman broj njih je oštećen. Moja drugarica je pala, jer nije videla da je stolica bila rašrafljena. Mi smo bili zgranuti – kaže jedan Nišlija.

I vizuelno se uočava nedostatak velikog broja stolica, a kada se priđe i stolice počnu da se pomeraju primetno je da nisu fiksirane za beton kao ranije.

Nekada je Letnja pozornica bila u ingerenciji “Nišfilma”, a danas o njoj brine Uprava za imovinu i inspekcijske poslove. Načelnik Ljubiša Janić nije bio upoznat sa ovim problemom.

- Nisam upoznat sa problemom, ali tu je kolegenica koja je nadležna za taj prostor sada ću da joj prenesem ovo vaše saznanje pa ćemo da vidimo šta možemo da preduzmemo u ovako kratkom roku – rekao je Janić. stolice2 Veliki broj stolica je i oštećen

Na Horskim svečanostima koje kreću 7. jula nastupiće horovi iz više evropskih zemalja. Očekuje se veliki broj gostiju koji će, ukoliko se u naredna dva dana, nešto ne promeni morati stojeći da uživaju u muzici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • muzicar

    16:08 // 8. 7. 2012.

    ja sam zgrozena koliko je prljava pozornica i cela tvrdjava! umesto da nam zastitni znak bude za primer, ceo kraj se oseca na trulez i smece

  • Nišliski Džeronimo

    12:37 // 6. 7. 2012.

    I nadležni i huligani, ruku pod ruku, na istom poslu.

  • Branislav Petrović

    09:02 // 6. 7. 2012.

    Nekada,na Gradskom stadionu,kada je "Radnički"žario i palio navijači su nosili svežanj starih novina ispod miške ili u zadnjem đepu.Lepo stave ispod guzice odgledaju meč i odlaze.Novine posle pokupe redari upale na tribinama i tako do sledećeg meča.
    Predlazem da svi posetioci horskih i ostalih svečanosti ponesu svežanj novina.Ne zasluzujemo bolje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: