Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:28, 28. 1. 2015.

Nada za penzionere - Grad Niš bi da vrati povlastice

guzva Opet besplatna vožnja za penzinere?; Ilustracija; Foto: JGP Niš

Nakon što je Grad Beograd odlučio da penzionerima vrati povlastice za besplatan prevoz i brojnih negodovanja najstarijih Nišlija, gradsko rukovodstvo Niša razmatra povlačenje rešenja kojim su besplatne karte ukinute.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • vlajko

    10:53 // 28. 1. 2015.

    Dajte nama DJACIMA i STUDENTIMA kartice a ne penzionerima koji ionako prevoz koriste samo da bi pravili guzvu u gradskom prevozu i domu zdravlja(mere pritisak)!!!

    • durlan city

      11:21 // 28. 1. 2015.

      @vlajko svaka čast, a ja bi samo dodao da pored njih treba i trudnicama da se lakše odobrava besplatni prevoz. Sada se čeka neko glupo rešenje, a NE priznaje se lekarski izveštaj i vidljiva trudnoća.

    • kalemar

      11:23 // 28. 1. 2015.

      Ђацима,студентима,људима са бироа,незапосленима - то су лица без икаквих примања.Бесплатан превоз дати и инвалидима рата,ратним ветеранима и члановима породица погинулих у рату.

    • sramota je da penzioneri

      11:32 // 28. 1. 2015.

      čija je penzija 50 i više hiljada imaju besplatan prevoz dok srednjoškolci i studenti, koji ni jedan pristojan obrok dnevno nemaju, plaćaju mesečnu. Deca su izdržavana lica, a pezioneri imaju penziju.

    • Nema za dzabe ni kod...

      15:16 // 28. 1. 2015.

      U mnogim savremenim drzavama( sto Srbija zasigurno jos uvek nije) unapred je odredjeno koje su soc. ugrozene grupe,ko su izdrzavana lica i svi ostali koji ostvaruju pravo na POPUST a za dzabe NE MOZE!

    • Pera

      19:11 // 28. 1. 2015.

      Vlako ti penzosi su ti kupili taj autobus. Ti kad zaradis i kupis svoj autobus pustaj u njega koga god hoces.

      Samo da znas kad se to desi ima i ti da ides svaki dan da si meris pritisak.

    • AlfaMuzijak

      13:23 // 2. 2. 2015.

      Svaka cast Vlajko,zdravorazumsko razmisljanje,pozdrav tebi i tvojoj familiji!

  • bоševac

    11:32 // 28. 1. 2015.

    Бесплатни превоз - ограничити висином пензије.Многи пензионери имају веће пензије не само од минималних плата већ од просечних.

    • localloyal

      13:03 // 28. 1. 2015.

      U pravu si! Sramota je dati besplatan prevoz penzioneru sa penzijom vecom od 25 hiljada. A trebalo bi dati mnogo vece povlastice soc.ugrozenim porodicama sa srednjoskolskom decom i nezaposlenima...

  • Slepi poslušnici

    12:06 // 28. 1. 2015.

    Šta reći osim da se molimo da kojim slučajem u Beogradu ne reše da streljaju svakog drugog penzionera ovi ovde bi to odmah uradili !

  • Ivan Milovanovic

    15:37 // 28. 1. 2015.

    Takodje nije isto ako dva penzionera u kuci imaju po 25000, ili penzioner sa 25000 i domacica bez prihoda. A nezaposleni placaju isto punu cenu, nije ni to u redu!

  • Lik iz centra

    16:04 // 28. 1. 2015.

    u nisu se zivi bedno,tako da preko 50% gradjana treba da putuje dzabe.male penzije,nezaposleni,radni veterani,invalidi,djaci.grad subvencionise prevoz,naplacuju karte,i ponovo malo!...

  • Lik iz centar

    16:06 // 28. 1. 2015.

    ...treba da se otvore radna mesta,pa bar da iz ovih grupa koji zasluzuju besplatan prevoz "izbacite" nezaposlene,kojih ima u velikom broju,a ne da samo stavljate nove namete.penzioneri su u pravu...

  • Lik iz centar

    16:08 // 28. 1. 2015.

    ...veliki broj njih je izgradio ovo sto imamo danas,a ovi neradnici po upravama samo bi da deru ovaj napaceni narod.bedne plate i penzije u nisu,pa da jos na raznim nametima derete narod!sramota!

  • Bane

    18:44 // 28. 1. 2015.

    Haha sad ce Slavkovic joa da ipadne i heroj.Kakva demagogija nevidjena.Nije lose ovo toplo-hladno i na kraju ispadnes spasioc.Spasavas ljude od samog sebe i svojih odluka.

  • dragana

    12:21 // 29. 1. 2015.

    Pa, naravno da treba omoguciti penzionrima besplatan prevoz. U svim normalnim gradovima se vodi racuna o drusstveno osetljivim grupama i daju im se neke povlastice.

  • gordana aritonovic

    14:52 // 12. 2. 2015.

    meni nije jasno kave i dokle ce biti nameta na penzionere sa malo vecim penzijama ,jer ste malim penzijamam skinuli participaciju na lekove koju ja placam sa raznim pumpicama 5000 dinara skinuli ste

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: