Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:31, 5. 8. 2015.

| Društvo

Nagradni konkurs za studente

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Pokreni-se-za-buducnost.jpg
Članovima prvoplasiranog tima po 100.000 dinara

Studenti državnih i privatnih fakulteta u Nišu imaju manje od mesec dana da se u okviru Programa "Pokreni se za budućnost" prijave za stipendiju nagradnog konkursa „Academic To Business“ (A2B).

Petočlani timovi, za koje je poželjno da ih čine studenti sa različitih fakulteta, treba da se prijave popunjavanjem prijavnih formulara objavljenih na sajtu pokrenisezabuducnost.rs, a u njima će dati idejno rešenje određenog poslovnog problema. 

Nakon uvida u prijave, komisija će odabrati timove koji prolaze u drugi krug u kom će sa kandidatima biti urađen intervju.

Studentske grupe odabrane na intervjuu prolaze kroz četvorodnevni poslovni trening tokom kojeg izrađuju idejno rešenje za poslovni problem koji timu zadaje odabrani preduzetnik iz niškog regiona. Po uvidu u završna idejna rešenja, komisija će doneti odluku o pobednicima konkursa - piše u uslovima konkursa.

Najbolje osmišljena rešenja biće realizovana u praksi, a članove tri prvoplasirana studentska tima očekuju novčane nagrade.

Prvoplasirani tim će dobiti stipendiju od po 100.000 dinara za svakog člana, za drugo mesto je predviđeno po 80.000, a za treće 60.000 dinara.

Rok za prijavu je 1. septembar, a informacije o uslovima konkursa i prijavni formulari dostupni su na sajtu pokrenisezabuducnost.rs

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: