Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:53, 6. 9. 2016.

| Društvo

Nastavlja se presecanje vrpci u Nišu za sve i svašta

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
vasiljevic
Nije važan događaj, samo nek je svečano; foto: Opština Pantelej

Iako su mnogi kritikovali otvaranje brvna u Donjem Vlasu presecanjem vrpce, ta praksa je nastavljena, pa je tako bivši zamenik gradonačelnika tako otvorio NIMUS, dok je predsednik Opštine Pantelej Bratimir Vasiljević crvenu traku presekao na rampi za osobe za invaliditetom.

O mostu u Donjem Vlasu, popularnom brvnu, izveštavala je i Al Džazira, a tada opozicioni kandidati Srpske napredne stranke sa podsmehom su gledali na presecanje vrpce tadašnjeg izvršnog direktora Direkcija za izgradnju Niša i lidera URS Branislava Jovanovića.

Slavković preseca vrpcu Zamenik gradonačelnika presecanjem vrpce otvara NIMUS

Nije prošlo puno od pobede SNS na izborima 2012. godine, a nekadašnji funkcioner ove stranke i bivši zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković presecanjem vrpce otvorio je ni manje, ni više, nego Niške muzičke svečanosti (NIMUS).

Dok su dva muzičara držala crvenu traku, Slavković je recnuo makazama.

rampa-OP Umesto da grade rampe i postavljaju ih gde god je potrebno, oni od toga prave feštu; foto: OPI kada su svi mislili da će se sa “svečanim otvaranjima” tu stati, prvi čovek Opštine Pantelej Bratimir Vasiljević otišao je korak dalje - svečano je “pustio u rad” rampu za osobe sa invaliditetom u stambenoj zgradi na Panteleju.

Nešto što je posao svakog gradskog rukovodstva i što je napravljeno parama građana, što je u ovom slučaju, i humano, Vasiljević je, prema mišljenju novinarke lista “Danas” Zorice Miladinović, pretvorio u ličnu promociju.

Takvim ponašanjem je predsednik Opštine Pantelej devalvirao humanu i plemenitu svrhu te rampe koja treba da pomogne ljudima. Devalvirao je ono što bi moralo redovno i najnormalnije da se gradi u ovoj zemlji, a ne da od toga pravimo takvu vrstu predstave - kaže Miladinovićeva.

vasiljevic3-OP Džabe presecanje ako svi ne vide - promocija obavezna; foto: OPIpak, sagledavajući aktuelnu situaciju u društvu, Miladinovićeva kaže da ovakvi potezi političara i funkcionera i ne treba da nas čude.

U zemlji u kojoj je Pink udarni medij, u kojoj su starlete istaknute javne ličnosti, u kojoj se politička promocija vodi na najprizemniji moguću način, realno je očekivati da se svečano otvaraju brvna i rampa za osobe sa invaliditetom, kao i da se osveštavaju šoping centri, a estradne zvezde krste pse - rekla je Miladinovićeva.

Zbog čega se Vasiljević odlučio da baš presecanjem vrpce otvori rampu za osobe sa invaliditetom, novinari “Južnih vesti” nisu uspeli da saznaju, jer kada su ga pozvali za komentar on ih je nazvao lažovima i spustio slušalicu.

vasiljevic2-OP Hleb i so na dočeku; foto: OP

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • stanari Pecke ulice

    16:25 // 7. 9. 2016.

    zeljno Vas cekamo da isecete crven konac u ulici Peckoj u Pantaleju na 2km od tvrdjave...koljemo Jagnje za kanalizaciju a za vodu Prase a za asfalt Bika

  • dragan djordjevic

    08:10 // 7. 9. 2016.

    ulica Pecka nema kanalizaciju ..na 2 km od tvrdjave....sramota

  • petar I

    06:35 // 7. 9. 2016.

    Samo u ovoj državi taj Vasiljevic može biti pred. Opstine, u bilo kojoj drugoj njegov plafon bi bio
    portir, dnevni čuvar ili kvantaski prodavac!!!

    • ман.сити

      11:18 // 7. 9. 2016.

      Петре,у потпуности се слажем са тобом,али овај лик(као и сви општински функционери-нерадници) су изабрани од стране житеља општине Пантелеј,на жалост.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: