Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:08, 28. 9. 2014.

| Društvo

Niš bez uličnog osvetljenja

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Neosvetljena-ulica.jpg
U Nišu ne radi ulično osvetljenje

Niš i okolina ostali su bez ulične rasvete. Iz Centra za obaveštavanje kažu da je razlog isključenja veliko dugovanje Grada za struju.

Kako Južnim vestima javljaju nezadovoljni čitaoci iz različitih delova grada, u mraku su ulice u centru, Durlanu, Duvaništu, na Paliluli, Bulevaru Nemanjića, Trošarini, Bubnju, kod Kičeva, Obilićevog venca, u Medoševcu, Brzom Brodu...

Za šetnju kroz grad mnogi su bili prinuđeni da put osvetljavaju mobilnim telefonima i baterijskim lampama. 

Na ovaj problem ukazali su i iz JKP „Medijana“ čiji radnici, kako su se požalili, imaju problem da u ovakvim uslovima očiste ulice.

Kako su rekli u Centru za obaveštavanje, ovakva situacija će trajati do daljnjeg.


Nadležni ćute

I pored činjenice da je, uz izuzetak samog centra, ulična rasveta isključena u celom gradu, još se niko od predstavnika gradskih vlasti i elektrodistrubucije nije javno oglasio.

Na sajtu Grada nema ni reči o ovom problemu, a poslednja informacija na Tviteru gradonačelnika Zorana Perišića je najava njegovog gostovanja na Niškoj televiziji od četvrtka.

Zbog čega su grad i okolina u mraku ne može se saznati ni na sajtu "Jugoistoka", koji tokom popodneva i večeri nije funkcionisao.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • liki

    23:57 // 29. 9. 2014.

    ne mogu da verujem da ovako ljudi komentarišu pitam se s kojim pravom nas distribucija maltretira više nego sramno i kakva je to saradnja gradske vlasti svi su iz iste stranke i čija je EPS tatkovina

  • Posteno

    13:57 // 29. 9. 2014.

    Da se Perisic,Buatovic,Savkovic,Dzunic,Vasijevic,vecnici,gradski poslanici,razni funkcioneri,zamenici,pomocnici i svi u gradskoj upravi odreknu plata dok se ne izmire dugovanja za struju.

  • Lilu

    11:53 // 29. 9. 2014.

    Obzirom na cinjenicu da EPS Snabdevanje postoji od 1.7.2013. a ono je izdalo nalog za iskljucenje ispada da SADASNJA gradska vlast nije placala racune.
    Da je dugovanje starije nalog bi izdao Jugoistok

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: