Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 23. 6. 2016.

Niška Banja izgubila status banje?

niska banja Niška Banja nije banja; foto: ONB

Novoizabrani predsednik Opštine Niška Banja rekao je da je ovo mesto izgubilo status banje u prethodnom periodu i da predstoji borba za povratak statusa koji je u najvećoj meri punio opštinsku kasu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • slavko

    15:53 // 23. 6. 2016.

    Sa ovakvim rukovodstvom i Nis ce izgubiti status grada jel je postala velika selendra sa ovakvim ljudima.

    • BOGDAN

      18:22 // 23. 6. 2016.

      Bravo,lose nam se pise.Ne mogu da shvatim da lokacija hotela Srbija nema vlasnika.Kada se samo setim lepih vremena,,,

    • shaft

      19:17 // 23. 6. 2016.

      Odavno,ni Nis ni Banja nisu ono sto su bili!Grad ne cine zgrade,hoteli i oportuni Univerzitet,vec ljudi koji imaju ili nemaju odnos prema mestu u kome zive!Da ponovimo jos jednom,Nislije su manjina u gradu u kome zive,ovo sa Banjom je posledica ucmalosti,sebicnosti i zatucanosti,koja je preovladala!

  • Durlan

    18:02 // 23. 6. 2016.

    Ma bice svega...samo da zavrse akva park ;)

  • Snezana

    19:18 // 23. 6. 2016.

    Bravo majstore rece da ne znas koliko kategorisanih mesta treba da bude ali znas da ih je malo. Daleko cemo mi da dogurmo sa vama, ne znam gde je dno ali saznacu kad stignemo. Mislim da necu dugo da cekam i da smo tu negde.

  • Bane-NI

    22:27 // 23. 6. 2016.

    Dejan je jedan od retkih iz ove politicke klape za koga se moze reci da je kvalifikovan (znanjem, iskustvom i moralno) za obavljanje javne funkcije.
    Sve najbolje i samo napred Banjci!

  • DrMo

    00:45 // 24. 6. 2016.

    Pa bravo, maestranlno, genijalno, brilijantno... kakav uspeh... izgubili smo, nemamo pojma koliko nam treba, ali imamo nedovoljno, e sad se borimo da to povratimo...i evo, sada vec mozemo da konstaujemo, sa ponosom, da ce Niska Banja po prvi put u svojoj istoriji imati status banje...pa recimo, za dve godine...vec 2018!!!

    • samo da

      08:49 // 24. 6. 2016.

      udaljimo Nisal i EI i eto nama statusa banje.

  • gradjanin

    17:53 // 24. 6. 2016.

    Zamolio bih novog predsednika opstine da svojim neznanjem vise ne urusava Nisku Banju,jer me ovo podseca na kampanju o stetnosti radona u banji. Evo i cinjenica:grad Nis je 2013god.konkurisao za status turistickog mesta i Gradska opstina Niska Banja je kao sastavni deo grada Nisa izgubila pravo da ucestvuje u dobijanju vaucera,jer se uredba nije odnosila na velike gradove:Nis,Bg,NSad i Kg.To su ur

  • Dobrila Kostic-Iliev

    18:42 // 24. 6. 2016.

    Sramota,godinama nista ne preduzimate da poboljsate status Banje,izgleda kao rusevina posle bombardovanja,nema zivota,sve sama ruina posle toliko godima postojanja,uzasnuta sam, ko vam je dao za pravo da unistite ono sto je priroda dala,sada se borite za ono sto ste izgubili!

  • nikola

    10:17 // 25. 6. 2016.

    Banja je bila lepsa 70.tih godina, tada su cvetale "SRBIJA", "PARTIZAN" i "OZREN". Bruka, kao i centar Nisa; nekada kultna mesta ne rade godinama "PARK", "AMBASADOR", "NIS", RK"BEOGRAD". Primanja mizerna, cene svetske, ali ziveo Perisic, Vucic i Z.Mihajlovic ..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: