Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:17, 17. 10. 2016.

Niška humanitarka dobija svoj kutak

marina Adamovićevu primio i predsednik Opštine Medijana; foto: Opština Medijana

Iako godinama traži zatvoreni prostor za svoj humanitarni rad, Marina Adamović koja u teškim uslovima u Obrenovićevoj ulici sakuplja dobrovoljne priloge, dobiće “krov nad glavom”, ali tek pošto se požalila premijeru Srbije Aleksandru Vučiću. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Lahor

    12:08 // 17. 10. 2016.

    Napokon,i bio je red

  • prošenje je zakonom zabranjeno!

    12:11 // 17. 10. 2016.

    Prošenje je zakonom zabranjeno! Obavestite premijera! Novac za bolesnu decu se uplaćuje preko NURDORA i mnogobrojnih udruženja slanjem poruke! Da stave svima nama po jednu trafiku po gradu?! Svi smo mi humani! Ovo se ne radi ovako! A premijer daje podršku?!!!

    • Marina Adamović

      06:07 // 5. 11. 2016.

      Rado bih da se svako potpiše ispod svog komentara. Rekla bih samo ovo: skoro svakog dana (i nedeljoom bih, i subotom, ali, vreme banke je - zna se koje) nosim uplatnice, sve obavljam javno, tražila sam i ugradnju video kamere. Stalno me prate mediji, rođaci mladih za koje prikupljam- To nije "prošenje". Apsolutno, svima sam dostupna.

  • Ivan

    13:59 // 17. 10. 2016.

    Koliku zahvalnost treba dati ovoj zeni to je neverovatno. Ali...! Dolazimo u situaciju da ako njoj naprave montazni objekat u sred pobedine sta sprecava ulicne svirace, prosjake i ostale da traze svoje mesto u centru? To bi bio opasan presedan. A onda dolazimo u situaciju da i manjine i ostali traze montazne objekte na osnovu ovog primera. Bolje zaposlite ovu zenu u neku humanitarnu organizaciju.

  • Ivan Mihajlovic

    22:07 // 17. 10. 2016.

    A vi Gospodine predsedniče opštine nikad niste prošli glavnom ulicom ? Niste videli u kojim uslovima gospodja radi? Trebalo je generalni šef da Vam udari packe? I odakle Vam pravo da gospodju oslovljavate po imenu? Odjednom ste drugari?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: