Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 6. 3. 2015.

Niški Klinički zapošljava 32 medicinske sestre

klinicki

Klinički centar Niš objavio je oglas za prijem u stalni radni odnos 32 zdravstvena radnika i jednog nemedicinskog radnika visoke stručne spreme.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Max Vespertine

    15:31 // 6. 3. 2015.

    Znači, konkurs na kome ce se zaposliti oni koji već rade(pretpostavljam od 2012te) samo da im se digne status i koeficijent plata, a kad počnu otpuštanja, otpustice se svako ko nije član SNS. Divno..

  • Mala

    17:42 // 6. 3. 2015.

    32 sestre i jednog PROFESORA FIZIČKOG,iako nedostaje mnogo radnika drugih struka. Tvrdim da je u ovom trenutku najmanje potreban profesor fizičkog.

    • vodenjak

      20:07 // 6. 3. 2015.

      O profesoru koga pominjete, morate da pitate najmladje nepokretne pacijente kojima unosi pokret i radost u bazenu na terapiji i vise im je pomogao nego sve terapije. Roditelji dece to najbolje znaju

    • kamo te sreće da je

      14:55 // 7. 3. 2015.

      više profesora fizičkog angažovanih na korektivnoj gimnastici sa decom i da im se obezbedi adekvatan prostor za rad. To što nedostaju radnici drugih struka ne znači da prof.fizičkog ne nedostaju.

  • Roditelj

    23:19 // 6. 3. 2015.

    Taj Prof fizickog nasoj tesko pokretnoj deci vraca nadu.Ono sto ne mogu van vode u vodi uspevaju i hvala mu na tome.Da je takvih vise.

  • Sindikat Nezavisnost Kc Nis

    08:34 // 7. 3. 2015.

    Radi bolje informisanosti,direktor i sindikat su se izborili za svoje radnike koji vec god rade u Kc Nis da budu prevedeni u stalni radni odnos.Mi smo se izborili za nase članove država treba za druge

  • V

    11:41 // 7. 3. 2015.

    Čije je dete taj prof. fizičkog? Zar taj posao ne trebaju da rade fizioterapeuti? Jel to novi standard u KC Niš? Direktore budite malo pošteni,malkice....

  • Mala

    13:16 // 7. 3. 2015.

    Profesor fizičkog se prima za stalno,kao prioritet,a ostali rade na po 4 meseca,dok su mnoga mesta nepopunjena.Čudno je da je to jedino mesto koje je odobrilo ministarstvo.

  • Fizioterapeut

    13:42 // 7. 3. 2015.

    Sta se to dogadja u KC?Dokle cu ja kao fizioter.biti bez posla?Sta to radi prof.fizickog?Neka pusti nas da se brinemo o pacijentima on neka ide u skolu i predaje.

  • Nena

    14:30 // 7. 3. 2015.

    Koliko ste zlonamerni ljudi pa to nije normalno! Pa sta ako primaju ljude koji vec rade, i sta ako je jedan od njih profesor fizickog? On je taj koji pomaze toj jadnoj deci! I treba da bude primljen.

  • slavko

    22:24 // 7. 3. 2015.

    Uspela je javna prozivka prof.Zivica,sada da bi zamazali oci javnosti oni tj,dir.Radovanovic zaposljava ljude.Svaka cast prof.Zivicu da nam je vise takvih ova zemlj bi bila drugacija,ali ima nade...

  • nemanja

    21:33 // 8. 3. 2015.

    jel moze neko vise informisan da mi kaze,da li se nesto promenilo,da li cu moci bez veze i novca da se zaposlim u sledecem konkursu?jel postoji tako nesto u novoj vlasti?

  • miljanmicic

    19:44 // 16. 3. 2015.

    pa direktor rece istog dana kad se zavrse ovi konkursi bice raspisani odmah novi ISTOG DANA gde su ti konkursi

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: