Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:21, 5. 5. 2015.

| Društvo

Niški aerodrom širi svoj parking

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
parking
Nova parking mesta za nove putnike; Foto: JV

Pošto je donacijom beogradskog aerodroma ostvarena ušteda od 700.000 dinara, rukovodstvo Aerodroma “Konstantin Veliki” odlučilo je da proširi već postojeći parking za automobile.

Nova parking mesta biće pridodata postojećim, kojih trenutno ima 52, i koja se nalaze ispred aerodromske zgrade.

Kako pojašnjavaju na niškom Aerodromu razlog za proširenje parkinga je dolazak “Wizz Air”-a i nada da će biti puno putnika.

Reč je o obezbeđivanju većeg broja mesta za putnike, obzirom da nas čekaju dve nove avio-linije, a nadamo se da će ih biti još. Želimo da omogućimo i putnicima, ali i onima koji ih dovezu do Aerodroma ili ih čekaju da stignu iz Švajcarske ili Švedske, da imaju gde da parkiraju svoja vozila - kažu na niškom Aerodromu.

aerodorm2 Trenutno putnicima na raspolaganju 52 mesta; Foto: JVGradsko veće je juče usvojilo izmenu Programa poslovanja Aerodroma kojim se 700.000 dinara planiranih za nabavku radio-stanica, prebacuje za dogradnju parkinga.

Aerodrom “Nikola Tesla” iz Beograda je putem donacije dostavio niškom Aerodromu potreban broj radio-stanica, te iz tog razloga planirana sredstva od 700.000 dinara idu za pripremne radove za izgradnju parkinga - rekao je načelnik Uprave za komunalne delatnosti Miodrag Brešković.

Sa Aerodroma poručuju da je nakon usvajanja Veća, neophodno da izmene Programa poslovanja usvoji i Skupština Grada. Nakon toga, kako kažu u ovom preduzeću, biće raspisana javna nabavka na kojoj će biti izabrano preduzeće koje će raditi na proširenju parkinga.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Batman

    12:56 // 12. 5. 2015.

    Bice putnika samo polako! Naravno da treba jedan aeodrom imati menjacnicu kao i restoran i sve druge usluge.Sto vise uraditi do prvog leta.

  • Alex

    19:24 // 5. 5. 2015.

    A kad mislite gospodo iz Aerodroma, da otvorite menjačnicu i Rent-a car? Ili mislite da gosti treba u evrima da plaćaju taxi usluge,tj da ih neko 'dere'!

  • Sta ima novo

    17:57 // 5. 5. 2015.

    Šire parking, jer radnici nemaju gde da se parkiraju... Živeo SNS, napredno oleole

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: