Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:25, 28. 7. 2016.

| Društvo

Nišlije od petka oči u oči sa gradskom vlašću i direktorima

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Gradska kuća
Ovde će građani svakog petka moći da razgovaraju sa gradonačelnikom ili većnicima; foto: Vanja Keser

Ono što je nova gradska vlast najavljivala kao jednu od najvažnijih novina - a to je da će gradonačelnik, većnici i derektori javnih preduzeća i ustanova redovno razgovarati sa građanima koji imaju probleme, počinje u petak, 29. jula.

Sa Nišlijama, koji su se ranije za to prijavili u Gradskoj kući, od 9:30 razgovaraće gradonačelnik Darko Bulatović i većnici, a to će, kako je najavljeno, biti ustaljena praksa za svaki petak.

Na ono što ih obavezuje zaključak Gradskog veća od 22. jula privikavaju se jedno po jedno javno preduzeće, ali i ustanove čiji je osnivač Grad. Vreme za prijeme izdvajaju i direktori Doma zdravlja, JKP Mediane, Direkcije za javni prevoz, JKP Tržnice...


I Direkcija odredila petak, ali građani dobrodošli i ostalim danima

Iz Direkcije za izgradnju grada saopštavaju da je termin za prijem građana svakog petka tokom celog radnog dana - od 7:30 do 15:30.

Direkcija Direkcija za izgradnju grada Niša: Otvoreni smo za građane svakog dana; foto: arhiva JVPrijava je moguća lično na pisarnici Direkcije u Ulici Petra Bojovića (bivša Ulica 7. juli) broj 6 ili telefonom na brojeve 241-266 i 241-655 na koje je termin moguće zakazati radnim danom od 8 do 15:30.

Nakon uvida u problem, direktor Direkcije i šefovi službi pratiće svaki pojedinačni slučaj i izveštavati građane o mogućnostima za njegovo rešavanje - obećavaju iz Direkcije.

Inače, iz ovog preduzeća naglašavaju da se razgovori sa građanima u njemu praktikuju već dugo i da oni tamo sa problemima i predlozima dolaze gotovo svakog dana i da će vrata za takve razgovore, osim petkom, biti otvorena i ostalim danima.


I "Mediana" počinje od sutra

U skladu sa zaključkom Gradskog veća, kao dan kada će na razgovor primati zainteresovane građane i JKP "Mediana" odredila je petak i ovu praksu započeće već sutra - 29. jula od 7 do 15 sati.

Da bi zakazali prijem u prostorijama JKP "Mediane" u Tvrđavi građani treba da se telefonom jave na broj 512-542.


I direktor "Tržnice" poziva građane

Iz JKP "Tržnica" o novini u svom radu građane obaveštava sam generalni direktor Radovan Milojević.

Obaveštvam Vas da ću na osnovu Zaključka Gradskog veća Grada Niša vršiti prijem građana i korisnika pijačnih usluga svakog petka od 8 do 14 sati počev od 29.7.2016. godine - poručuje Milojević.

Građane će primati u svojoj kancelariji u upravnoj zgradi "Tržnice" u Ulici Đuke Dinić broj 4.


Do sada su samo ova javna preduzeća saopštenjima za javnost dala instrukcije u vezi sa zakazivanjem termina za razgovor. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    22:53 // 12. 8. 2016.

    Ljudi, pa to je zamajavanje naroda. Sta ljude interesuje ko je direktor, nacelnik... Ljudi placaju porez, kad imaju problem to treba da se resi. Predas na salter dokumentaciju i na kucni adresu stigne odgovor i resenje za problem. Ovako ispada da ako direktoru ne kazes sta te muci da problem ne moze biti resen. Besmislica

  • Koja

    20:13 // 30. 7. 2016.

    Sastanci u 4 oka.

  • Fema

    21:34 // 28. 7. 2016.

    Nema ništa od toga

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: