Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:03, 10. 2. 2015.

| Društvo

Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Seti-se.jpg

Puštanjem stotina balona sa porukom "Seti se! Svaki dan!" u nedelju 15. februara u 13 sati na platou ispred Tržnog centra "Kalča" biće obeležen Svetski dan dece obolele od raka.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) u 12 sati na istom mestu organizuje dobrotvornu akciju na kojoj će posetioci doprinos borbi protiv raka dati kupovinom balona i promotivnih artikala.

Pozivamo vas da svojim prisustvom podržite našu akciju koja za cilj ima podizanje svesti javnosti o problemima sa kojima se susreću deca i mladi oboleli od malignih bolesti u čitavoj zemlji - kaže koordinator NURDOR-a Jelena Golubov Todorović.

Osim u Nišu, baloni će simbolično biti pušteni u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Smederevu, Čačku, Ivanjici, Subotici, Zrenjaninu, Rumi, Novom Pazaru, Smederevskoj Palanci i u Leskovcu.


Humanitarni koncert za hemato-onkološko odeljenje u Nišu

U galeriji Kulturnog centra u Beogradu 15. februara u 12 sati biće održan koncert poznatog kompozitora Aleksandra Simića, koji će biti uživo prenošen preko Banker radija.

Novac od ulaznica, koje će svako platiti koliko želi, namenjen je izgradnji Hemato-onkološkog odeljenja u Nišu za šta je, kako kažu u NURDOR-u, potrebno oko 385.000 evra.

Donaciju je moguće uplatiti i na žiro-račun NURDOR-a: 170-30010715002-76, uz poziv na broj 97 18-000.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: