Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 28. 8. 2015.

| Društvo

Od sledeće nedelje kazne za snimljene bahate vozače

Autor:A. P.Izvor:Južne vesti
kamere
Kamere snimaju i kažnjavaju; foto: JV arhiva

Kamere koje su postavljene na raskrsnici kod Crvenog pevca u Nišu od sledeće nedelje počeće da beleže saobraćajne prekršaje za koje će policajci da šalju kazne na kućnu adresu.

Kako kaže gradski većnik zadužen za saobraćaj Mihajlo Zdravković, očekuje se da će sledeće nedelje nakon potpisivanja ugovora sa Policijskom upravom Niš, sistem krenuti sa radom.

U sredu je stigla saglasnost MUP-a da ceo sistem zadovoljava. Očekuje se potpisivanje ugovora između Grada i policijske uprave u Nišu, a mi predajemo celokupan taj sistem njima na korišćenje. Očekujemo da sve to bude gotovo do kraja naredne nedelje i od tada će zvanično krenuti da radi taj sistem - kaže Zdravković.

On dodaje da će nakon izrade projektne dokumentacije sledeća raskrsnica pod kamerama biti kod Ureda, nedaleko od Trga kralja Aleksandra.

U toku je izrada projektne dokumentacije za raskrsnicu kod Ureda. Programom Saveta za bezbednost saobraćaja opredeljena su sredstva za opremanje te raskrsnice, ali tek nakon izrade projektne dokumentacije – rekao je Zdravković.

Većnik očekuje da će izrada projektne dokumentacije biti gotova u narednih petnaestak dana i da se nakon pribavljanja svih neophodnih saglasnosti na projekat krenuti sa radovima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • perap

    13:04 // 31. 8. 2015.

    Sta ako...
    Prodje auto na zuto, usnimi ga kamera OD POZADI. Stigne kazna na naplatu.
    A kome idu kazneni poeni?
    Npr. vlasnik auta je invalid, bez vozacke dozvole. A?

  • Nikola

    09:33 // 31. 8. 2015.

    Jedva čekam da vidim snimke, verujem da će kvalitet biti neviđen do sada, s obzirom na veličinu ovih super kamera i na snagu njihovih impozantnih nosača. Saobraćaj u ovom delu grada više nikad neće biti isti, ni za vozače, ni za slepe...

  • Sonja

    01:27 // 30. 8. 2015.

    Prvo nek obeleze one krive trake na Trosarini i kod bolnice jer ce da nas pobiju ljudi koji nisu iz Niša koji voze pravo(nisu odavde i ne znaju da su nekad bile iscrtane linije).BEZBEDNOST JE U PITANJU!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: