Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:40, 25. 9. 2015.

Opozicija sačuvala vlast u Nišu

sednica Ostala opozicija, ostala i vlast; foto: JV arhiva

Iako su partije koje se deklarišu kao opozicione imale mogućnost da "obore" kvorum, svojim prisustvom su praktično omogućile gradskom parlamentu da održi sednicu poslednjeg dana zakonskog roka, čime je izbegnuto raspisivanje vanrednih izbora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ibi

    17:39 // 25. 9. 2015.

    Da li još nekom treba još koji dokaz da svi "duvaju " u istu tikvu ? Gde li smo pošli sa ovakvima na vlasti i opoziciji ?!

    • Aleksandra

      20:45 // 25. 9. 2015.

      A vi onda krenite u akciju

    • Александар Миладиновић

      02:03 // 27. 9. 2015.

      Jedina opozija u gradu Nisu je Srpska Radikalna Stranka. Posle narednih izbora, ako ne budu osvojili vlasta bice opozicija koja ce gradjane kao i uvek obavestavati o svemu. Koliko vidim ova sadasnja opozicija jos ni jednu aferu nije raskrinkala, kao svojevremeno Radikali,pokusaj da kupe klavir za 3500000 dinara vise. Ili pokusaj laziranja javnih nabavki ... Jedino Vas nisu krali i lagali radikali!

    • lepa

      16:49 // 27. 9. 2015.

      @Александар Миладиновић Ovo su učenici velikog Vođe Šešelja, tzv slobodni radikali, samo što sad ljube Acinu sličku a ne Šekijevu. Šešelj je jedno vreme bio na vlasti s Mirom Marković, tako da nemoj da mi pričaš o nekom poštenju Srpske radikalne stranke, sve je već viđeno, ajmo sledeći...

  • pilicari

    17:41 // 25. 9. 2015.

    Kakva opozica, takva i vlast takav nam je i grad Nis! Nema nama napredka sa njima.

  • Miomir Randjelovic

    18:52 // 25. 9. 2015.

    Molim vas da ne sirite neistine jer smo kao odbornici opozicije sve vreme pratili i diskusiju i stanje kvoruma i nikada nije bio doveden u pitanje ovaj put.

    • vmp

      20:30 // 25. 9. 2015.

      e kod Vas sam bio na pregledu, naravno u privatnoj ordinaciji. Kazite, hocete li da se borite za popravljanje stanja u zdravstvu ili da se nastavi ovo propadanja kako bi mogli da "lapate" privatno. a da...srocite pre nego sta napisete. ova recenica duga kilometar bas i nema smisla.

    • cobi

      20:41 // 25. 9. 2015.

      pokri se po usima i nauci da brojis

    • Redakcija

      12:15 // 26. 9. 2015.

      Nigde nismo ni izneli takvu, već suprotnu tvrdnju - da je opozicija sve vreme bila u situaciji da ugrozi kvorum i time dovede do raspuštanja Skupštine, odnosno do vanrednih izbora.

  • Miomir Randjelovic

    19:26 // 25. 9. 2015.

    A da novinari stvarno zele da prate opozicioni rad ne bi svi izlazili sa pocetka sednice sveke sednice SGO Medijane gde je kvorum obaran u vise navrata i skidane tacke dnevnog reda al to nikoga ne interesuje. I ne duvamo svi u isti kos!

    • 24.09.2000. god

      22:04 // 25. 9. 2015.

      sps a ?

    • Милосав

      09:09 // 26. 9. 2015.

      Нема потребе да излазите из сале, изађите из политике. Поведите и садашње. Управљали сте градом, били сте већник. Резултат је Ниш са дуговањима и кредитима, јавна предузећа такође. Да ли је у тој сразмери пала и Ваша лична имовина? Како је то могуће, да имовина онога чиме управљате губи вредност а да Ваша лична имовина расте? На основу којих резултата рада сте примали плату од Ниша?

    • Predrag Blagojevic

      12:17 // 26. 9. 2015.

      Zbog čega je posao medija da "stvarno prate opozicioni rad"? Posao medija je da informišu o onom što je u interesu građana.

      Nažalost, ovo što partije koje se deklarišu kao opozicija trenutno rade teško da može biti obuhvaćeno tom definicijom, bez obzira da li je reč o opštinskom, gradskom ili republičkom nivou.

  • maja

    20:41 // 25. 9. 2015.

    jadna je opozicija u ovom gradu.davanjem kvoruma potvrdjuje se cinjenica da je svako na prodaju ,da se svako nada da ce ga Vodja prigrliti posle izbora.

  • Милосав

    21:37 // 25. 9. 2015.

    Што се заносите, каква власт, каква опозиција. Ту свако може бити свако. Интересна удружења грађана. Колико њих је било у једној странци?
    Цитирам Славковића "Нисам члан СНС-а из идејних разлога". Из којих је? Дошао да им помогне? Без њега би се распао СНС? Или са њим.

  • Privremene mere

    00:30 // 26. 9. 2015.

    Da skupstina nije odrzana, ne bi bili vanredni izbori, vec VANREDNE MERE, a onda sve je SNS, tj, jedna od struja kojoj Gasic od Krusevca da Nis za prciju!!!

    • Pčelica Maja

      12:23 // 26. 9. 2015.

      "Vanredne mere" mogu da traju maksimalno 2 meseca, nakon čega moraju da se raspišu izbori koji od dana raspisivanja moraju biti održani u roku od 45 do 60 dana.

  • Dr VIOLETA

    00:46 // 26. 9. 2015.

    Niš je odavno zreo za prinudnu upravu. Međutim, nijedan od parazita, ne želi da ugrozi sopstvenu poziciju.

  • vuk

    15:06 // 26. 9. 2015.

    Opozicija je sačuvala lokalnu vlast samo da bi, u stvari,sačuvali svoje odborničke pozicije i privilegije,jer je pitanje da li bi personalno ponovo bili izabrani kao odbornici.
    Osim toga, kakve vajde imamo od ‚‚jednih i drugih‚‚!

  • Marija

    17:33 // 26. 9. 2015.

    Ovde nema opozicije....da stvarno postoji, ovakva pozicija ne bi trajala ni nedelju dana. Nazalost, to je istina u citavoj Srbiji...opozicija ne postoji.
    Samo ce Toma sa jednim delom stranke biti opozicija Vucicu jednog dana, a svi ostali koji se sada deklarisu kao opozicija, bice pozicija uz Vucica. I to je najteza istina!

  • Saša

    18:43 // 26. 9. 2015.

    Ma kakva opozicija svi su oni isti važna im je samo vlast i privilegije

  • Sonic_Youth

    19:58 // 27. 9. 2015.

    Sve to Perisicevi poltroni. Nazalost, opozicije u ovom gradu nema...
    Mozda jedino Dusica Davidovic :))

  • mm

    17:50 // 28. 9. 2015.

    Kakva opozicija,dok su tu oni poltronisu ,poslednja im je sansa to.Stari preletaci jos im nije doprlo do mozga gde su,a ni nama

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: