Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 9. 9. 2014.

| Društvo

Perišić donirao novac posle nepropisnog parkiranja

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
perisic-avg-2014.jpg
Pogrešio pa platio, foto: MCN

Nakon oštre reakcije javnosti, gradonačelnik Niša Zoran Perišić, zbog parkiranja na trotoaru i stazi za slepe, pored plaćene kazne, uplatio je i 11.000 dinara Savezu slepih Srbije.

Perišić je svoju "tojotu" parkirao na trotoaru 7. avgusta oko 22 sata u samom centru grada, nekoliko metara dalje od obeleženog parkinga.

Kako je pojasnio, sumu koju je izdvojio morao bi da plati i da mu je te večeri “pauk” odneo auto. On je nakon teksta o nepropisnom parkiranju javno obećao da će novac dati u humanitarne svrhe, a za ovaj saobraćajni prekršaj platio je i kaznu od 2.500 dinara.

- Platio sam 11.000 dinara humanitarnoj organizaciji za sabovide osobe, Savezu slepih, jer sam parkirao na stazi za slepe - rekao je Perišić i pokazao uplatnicu.

nepropisano Perišić žurio kod zubara, arhivska fotografijaPodsetimo, nepropisno parkiranje je opravdao hitnim odlaskom kod stomatologa čija je ordinacija u zgradi preko puta.

Tri dana posle objavljivanja teksta o tome da je prekršio saobraćajne propise, Perišić se saopštenjem za javnost izvinio Nišlijama za "neprijatnost koju je mogao da nanese nepropisnim parkiranjem"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • CVETKO

    13:39 // 16. 9. 2014.

    Pošto gradonačelnik , unazad 2.godine , prima dve plate na fakultetu + još jednu kao gradonačelnik, NE BI BILO LOŠE DA DONIRA barem još dve dvogodišnje plate, koje je primio od 2012.godine !

  • Branko St.

    17:59 // 10. 9. 2014.

    Vidim da SNS internet tim po nalogu Perisica aktivno ucestvije u komenraisanju ove vesti, stvarajuci sliku da on ima podrsku gradjana.Ali negativno ocenjeni komentari, koji ga hvale, govore suprotno.

  • Perišićeve basne

    10:29 // 10. 9. 2014.

    Ovim je hteo da pošalje poruku Lj.Slavkoviću za mućku oko Blok signala i da su u laži kratke noge.Ali ako su JV morale da pišu više od mesec dana o pogrešnom parkiranju za Ljubu će im trebati godine !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: