Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:57, 15. 1. 2016.

| Društvo

Perišić opet predviđa: Udruženje stanara pridružuje se partiji

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
perisisc
Gradonačelnik Niša tvrdi da Udruženje ima političke ciljeve; foto: JV arhiva

Nakon što mu se "javilo" da će lokalni izbori biti 24. aprila, gradonačelnik Niša Zoran Perišić je predvideo da će se Udruženje predsednika skupština stanara "vezati za jednu vanparlamentarnu stranku".

Perišić je rekao da svako ima pravo da se okuplja, ali da su se njegova predviđanja od ranije, kada je govorio da je Udruženje presednika skupština stanara političko, ostvarila.

Oni su ovim zahtevima za subotnje okupljanje to i potvrdili. Traže smenu gradonačelnika i predsednika Skupštine Grada 3 meseca pred izbore. Gradonačelnika smenjuje upravo Skupština Grada, a ne Skupština stanara - rekao je Perišić.

On je predvideo i nešto novo, pa je rekao da će se u dogledno vreme Udruženje pridružiti, kako je naglasio, jednoj stranci koja trenutno nije parlamentarna.

Nije precizirao o kojoj stranci je reč, ali je rekao da se pokazalo “da je dobar u predviđanjima”.


Traže ostavke, ne smene

Inače, Udruženje predsednika skupština stanara koje već mesecima protestuje niškim ulicama zbog, kako kažu, javašluka u javnim preduzećima, najavilo je protest za subotu u 17 sati ispred Gradske kuće.

Zbog pomenutog javašluka, ali, kako su istakli, negativnog izveštaja Državne revizorske institucije, tražiće ostavke kompletnog gradskog rukovodstva.

Ipak, i pored toga što je gradonačelnik govorio o smeni, stanari su jasno istakli da traže ostavke rukovodstva Grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sara

    20:45 // 23. 1. 2016.

    Ocigledno je da Perisic i Slavkovic imaju nocne more,svake noci sanjaju prof.Djokicu Jovanovica kako im izmice fotelje!Od straha,Perisic je poceo da predvidja buducnost,a njegov zamenik ne propusta priliku da ogovara prof.Jovan.,kad god gostuje na TV poznatog Niskog fotografa Vitka R. Obojica bi trebalo da znaju da je prof.Jovan. mudar covek,a pametnim ljudima ne pada na pamet da se biju za vlast!

  • brana

    14:27 // 20. 1. 2016.

    Pa sta? Mnogo pametan ovaj Perisic! Da ne bi da zabrani ljudima okupljanje i organizovanje u stranke!? i on bi da bude malo Bog ko ....neki!!

  • Tosa

    20:47 // 16. 1. 2016.

    Ja bi stvarno voleo da se prikljuce nekoj stranci za koji bi ja glasao. Pa da smene sve ove nesposobne sadasnje gradske funkcionere, direktore i postave strucne, kvalitetne ljude da vode ovaj grad kako treba.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: