Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:02, 26. 7. 2016.

Poreska uprava češlja ugostitelje i tokom vikenda

Poreska uprava zatvara radnje Poreznici rade i vikendom; Foto: Arhiva JV

Nakon što su u kontroli 26 ugostiteljskih objekata u Beogradu, Nišu, Prokuplju, Bajinoj Bašti i Beloj Crkvi utvrdili nepravilnosti kod 22, iz Poreske uprave Srbije najavljuju da će kontrole sprovoditi i vikendom i van radnog vremena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Emka

    12:42 // 26. 7. 2016.

    Tako je,nema odmora dok traje obnova

  • N C

    13:33 // 26. 7. 2016.

    Zato u "Lotosu" i "Jorgovan mali" nikad ni nisu poceli da daju fiskalne racune. Dil je dil.

    • Sveta Paprika

      22:10 // 26. 7. 2016.

      Foliraju sa nekim fol kontrolnim racunom i sve tu stvarno pise sta smo jeli i popili i njega ti donesu na tanjirce u lepu sarenu salvetu.Kelner ga ostavi,proseta se malo i evo ga,,,Potrazili smo racun regularan;on tuc,muc,poce da se hvata za bradu i cuj odgovor"gospodo stize racun a ovo je bilo da pogledate sta ste imali.Pa i na fiskalnom sve pise.Jebem li ga koje lud,ko pametan.

    • RASA PONTIJAK

      22:31 // 26. 7. 2016.

      E,moj prijatelju vise njih ne izdaje racune.Nista bez olovku i artiju.Koj ce da uci kelneri da kucaju po moderne kase fiskalne.Al,sto me nerviraju kad mi donesu racun za kafu i munuga u malu casicu koja vec stoji na astal.I gle hrabrosti,racun otkucan u 9.10h,,,,ja si pogledam na moj sat i kod mene je 10.30h.Devojce sacuvalo racun od nekog ko je pre mene pio kafu i meni ga uvali.Teo sam da joj to kazem,ali se mazila i ljubila sa jednog krupnog i Ja si plati i odo si,,,

    • SRBA preduzimac

      10:24 // 27. 7. 2016.

      Samo olovku zasilje i pisu,,,GRAND u Somborsku,Tri cveta,Lion na raskrsnicu u Knjazevacku,Paja na trosarinu,po Niski banju dobiti f.racun je ko sedmica na loto,a prica za sebe su kafanice po Duvaniste,,ko dobije f.racun sa tacnim vremenom na autobuskoj stanici je bingo,,,gledao sam kako konobari posle odlaska gostiju prvo UZMU f.racun pa posle pospremaju sto,,,malo tuzna faca kada primete da je gost ZGUZVAO racun,jer nema uvaljivanje istog drugom gostu.Daleko smo mi od Evrope,i zato si kupimo bombu od 2l apatinsko sa komsiju i pravac klupica ispred naseg solitera i rokaj.Ma ljudi doslo vreme da pitamo kafedzije dal smemo da im udjemo u lokal i da obecamo da cemo biti dobri i da necemo traziti fis.racun.

  • vršili su

    13:46 // 26. 7. 2016.

    kontrolu na Egzitu, beogradskom džez festivalu, Beofestu ili su odlučili da krenu sa Medijaninim kulturnim letom, Nišvilom, Filmskim, pa da pauziraju do naredne godine?

  • Ugostitelj

    13:51 // 26. 7. 2016.

    Smanjite sve namete i poreze u ugostiteljstvu na razumnu meru. Ovako favorizujete nelegalnu konkurenciju. Umesto da nekog ko je ozbiljan, radi i zapošljava kako treba, kuca dnevno 50.000 din ovim favorizujete onog koji kuca 500 din i nelegalno zauzima površinu i zatvara prolaze pešacima. Neka dodje predstavnik iz vlasti da mu pojasnim. Pod takvim uslovima i zakonima se ne isplati raditi.

  • Nn

    15:01 // 26. 7. 2016.

    Da da, to je glavni problem, a ne "investitori" kojima bacamo milijarde, koji izrabljuju radnike koje MI plaćamo i šalju sav profit van zemlje

  • Bajkoblace

    20:48 // 26. 7. 2016.

    Pošaljite policiske inspektore da kontrolišu inspektore ali pre toga da ručaju u policisku stanicu i džepovi da im se zašiju.

    • PANTELIC podrum

      22:16 // 26. 7. 2016.

      Bas se pitam ko sme da po kaficima u parku na bulevaru,potrazi fis.racun kad oko vecine GAZDI okruzenje nabildovanih sarenih momaka.

  • sasa

    23:19 // 26. 7. 2016.

    Proveo sa cetiri dana u Sokobanji niko ne izdaje racune,a promet neverovatan za ovaj deo Srbije.

  • konobar

    01:18 // 28. 7. 2016.

    kazandzijsko je vrh za nedavanje fiskalnih racuna .... dobijete nefiskalni isecak ako ste stalni gost a fiskalni ako vas nepoznaju....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: