Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:12, 8. 4. 2014.

| Društvo

Privremene mere u školi u Blacu

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
490x370-490x370-CENTAR-BLACE.jpg

Ministarstvo prosvete uvelo je privremene mere u blačkoj Osnovnoj školi "Stojan Novaković" jer je mesecima unazad ova škola imala dva direktora.

Kako je za Južne vesti pojasnio predsednik Blaca Radoje Krstović, nadležno ministarstvo je imenovalo privremeni Školski odbor i za v.d. direktora postavilo Radmilu Vučetić.

- Po zakonu privremene mere mogu da traju najviše šest meseci, odnosno do izbora novog direktora - pojasnio je Krstović.

Problem u ovoj blačkoj osnovnoj školi počeo je još prošle godine, kada je imenovan novi Školski odbor koji je umesto dotadašnjeg direktora škole Zorana Jozića postavio Dejana Đokića, ali njegov potpis nikada nije deponovan.

Na kraju je prosvetna inspekcija reagovala i ustanovila nakon kontrole da škola nije donela Godišnji plan rada, pa je ministarstvo reagovalo i uvelo privremene mere. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: