Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:52, 21. 2. 2012.

| Društvo

Prokuplje: tražili "reket" od taksiste

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
pk, napadnuti taksista

Prokupačka policija privela je R.U. i Z.M. iz Prokuplja zbog sumnje da su napali i tražili reket od taksiste Miljana R. (24) iz Prokuplja.

Osumnjičenima je određena mera policijskog zadržavanja do 48 satii i biće predate istražnom sudiji prokupačkog Osnovnog suda.

Kako tvrdi Miljan R, osumnjičeni su od njega tražili 500 evra kako bi nastavio da obavlja taksi delatnost, uz to da im svakog meseca daje po 40 evra.

- Pristao sam samo da bi me pustili, a onda sam otišao u policiju i prijavio ih. Smatram da nisam jedini koji ima problem sa R.U. i Z.M. koji imaju registrovane taksi službe u gradu. Ipak, niko se do sada nije usudio da im se suprostavi - kaže Miljan i dodaje da su ga napali u kafiću koji drži R.U. i da su mu zadali više udaraca.

- Ničim nisam izazvao osumnjičene i nije bilo povoda za pokušaj iznude novca. Doživeo sam veliko poniženje iako sam samo radio pošteno svoj posao i zato ću da idem do kraja kako se ovakve stvari ne bi više dešavale. Verujem u pravni sistem ove zemlje i očekujem da će me zaštititi - ističe Miljan.

U policiji ističu da je slučaj predat tužilaštvu. Nezvanično saznajemo da su se tokom jučerašnjeg dana još dva vozača taksija prijavila policiji da su plaćala „reket“. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • milan mladenovic

    16:08 // 3. 3. 2012.

    samo metak u celo. to ce ih i stici jednom, garant

    • Tijana Popovic

      00:27 // 4. 3. 2012.

      a sto se ,,frajeru,, lepo ne predstavis da se zna ko si ? ako pre toga tebe ne stigne u glavu!

  • srdjan pk

    06:02 // 28. 2. 2012.

    stvarno vas ne razumem pustite ljude ...sto im to sve niste rekli u oci dok ste ih gledali svakoga dana po gradu,lako je sada da olajavate i pravite se pametni.

  • Tijana Popovic

    21:10 // 23. 2. 2012.

    KAKO JE LAKO SUDITI KAD NE ZNATE NISTA O TIM LJUDIMA NITI PRAVU ISTINU! UVEK TREBA CUTI OBE STRANE PRE NEGO STO OSUDITE BILO KOGA!!!

    • Predrag Marinković

      23:07 // 23. 2. 2012.

      Vidim ti ih "dobro" poznaješ..... jaka si mi ti mustra. Pa njihovi kriminalni dosijei govore o njima, nema potrebe drugi da govore.

    • mirko simic

      23:22 // 24. 2. 2012.

      Znamo ko su,zato ne dizi prasinu.Takve bi trebalo u Sibir a i sve budale koje se odusevljavaju napumpanim kretenima sa mozgom kikirikija.Jedna mala lekcija:Muda ne rastu u teretani.

    • Tijana Popovic

      01:08 // 25. 2. 2012.

      A ti sudija pa ces da sudis o njima? Trenutak istine je najbolja emisija jer pokazuje kako ,,fini,, ljudi zapravo nisu tako fini! Kad kazes da postoje mrlje na suncu proveri da te mrlje nisu na tvojim naocarima!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: