Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 22. 6. 2016.

| Društvo

Promene na čelu policijskih uprava u Leskovcu i Vranju

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
policija-znacka-foto-AK-Juzne-vesti.jpg
U Leskovcu načelnik tražio razrešenje, u Vranju imenovan novi načelnik; Ilustracija; foto: A.K.

Ministarstvo policije postavilo je Igora Živkovića (40) za novog načelnika Policijske uprave u Vranju, dok je u Leskovcu prihvatio lični zahtev dosadašnjeg načelnika Vladimira Žugića za nejgovo razrešenje.

2 Igor Zivkovic PU Vranje foto D.M. Živković postavljen na čelo vranjske policije; foto: D.M.Novi načelnik u Vranju Igor Živković je postavljen rešenjem od 21. juna ove godine.

Nakon ostavke načelnika u Leskovcu, tom Policijskom upravom će do izbora novog načelnika upravljati Tomislav Ilić, Žugićev zamenik koji je do skoro rukovodio i Policijskom upravom u Vranju.

Žugić je, prema našim saznanjima, podneo zahtev za razrešenje pre nedelju dana, a o razlozima zbog kojih je to učinio javnost samo nagađa. 3 tOMISLAV iLIC PU Leskovac foto D.M. Ilić će na čelu leskovačke policije biti do imenovanja novog načelnika; foto: D.M.

On je na za načelnika leskovačke Policijske uprave imenovan početkom avgusta 2011. godine, a februara 2015. godine minstar policije Nebojša Stefanović izjavio je prilikom obilaska Policijske uprave Leskovac da je to jedna od najboljih policijskih uprava i da građani nemaju razlog da brinu za svoju bezbednost budući da to dobro radi leskovačka policija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: