Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:10, 24. 10. 2016.

| Društvo

Propada kaldrma na ulazu u Ćele-kulu

Autor:J. Ć.Izvor:Južne vesti
Kaldrma
Prvo što vide turisti kada obilaze Ćele-kulu; Foto: JV

Ogromnu rupu na šetalištu nedaleko od ulaza u spomen-kompleks Ćele-kula u Nišu, više od godinu dana niko ne popravlja. U Direkciji za izgradnju kazali su da rupa do sada nije “krpljena” jer “niko nije prijavio” da postoji.

Kako se ona nalazi blizu mesta gde se parkiraju autobusi, turisti moraju da je zaobilaze svaki put kada dođu da vide spomenik. rupa Foto: JV

I građani Niša nezadovoljni su činjenicom da razrušeni deo šetališta nepopravljen stoji toliko dugo i to baš u delu grada u kome se nalazi jedna od najvećih kulturnih znamenistosti Niša. 

Žao mi je što ostavljamo ružan utisak o gradu ljudima koji u posetu dolaze iz drugih zemalja. Rupa stoji tu celo leto i niko ne nalazi za shodno da dođe i zakrpi je - kaže jedna Nišlijka.

Iz Direkcije za izgradnju grada kažu da je rupa nastala zato što je neko krao kocku i da bi problem još ranije bio rešen da ga je neko ranije prijavio. Iako je rupa dovoljno velika i dovoljno dugo tu da retko kome, ko tuda prolazi, može da promakne, iz Direkcije kažu, da o tome do sada nisu znali ništa.

Problem je što je novac za održavanje te vrste potrošen, ali s obzirom na to da se radi o malom obimu posla, mi smo se dogovorili sa izvođačima radova da kaldrmu zamene i poprave - kažu iz Direkcije.

Kako dodaju, radovi će biti završeni u naredne dve nedelje

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Posmatrac

    17:13 // 3. 11. 2016.

    A, sta kaze Rasim Ljajic na ovo..... Ne- cekajte. Nemojte ni da ga pitate, jer bi verovatno i Cele Kulu (kao i tvrdjavu) vratio nazad Turcima- da je "renoviraju". Neverovatno kako se lose ophodimo prema sopstvenoj istoriji. Zato nas svi i gaze non-stop.

  • mitar nastavak

    20:05 // 25. 10. 2016.

    Takođe im prijavljujem i upale sahte i slivnike na tek renoviranom delu ulice od Zel stanice do pumpe na ledenoj steni.Pored ovih sahte i slivnici su upali po celom gradu. Molim JV da pitaju nekoga iz direkcije zasto im sahte beze u zemlju odmah nakon asfaltiranja odnosno postoji li neko u Nisu ko zna da resi ovu enigmu?

  • mitar

    19:57 // 25. 10. 2016.

    Evo ja im preko novina prijavljujem da postoje rupe na putevima po celom gradu. Pa neka ih zakrpe ili bar PROPISNO I PO ZAKONU obeleze. Takođe, prijavljujem im rupe po trotoarima, neasfaltirane trotoare, trotoare nedovoljne sirine za decija kolica ili invalidska kolica (jer su po njima obelezena parking mesta ili su jednostavno uska) po celom gradu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: