Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 20. 3. 2015.

| Društvo

“Proslava rođendana nije u skladu sa životima Leskovčana”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Emisija "15 minuta" - gost Ivan Grujić

Holivudska proslava 50. rođandana gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića ne odgovara trenutku u kojem žive njegovi sugrađani, ali i ekonomskoj situaciji i opštem stanju u gradu, kaže Ivan Grujić iz Udruženja “Edukacioni centar”.

Grujić kaže da je iz proslave kao pozitivna stvar izašao dobar humor i ništa više, ali da su Leskovčani generalno nezadovoljni slavljeničkim raspoloženjem prvog čoveka grada.

To je s pravom izazvalo veliku pažnju javnosti, jer s jedne strane Leskovac je u velikim i ozbiljnim problemima, a sa druge strane jednu proslavu i jedno, građani bi možda rekli, bahato ponašanje gradonačelnika. To je nešto što iritira građane bilo ko da je u pitanju - kaže Grujić.

Parole koje su gosti na rođendanu nosili na majicama “Hvala ti što postojiš” i “Volimo te dr Goran Cvetanović” i danas se prepričavaju u Leskovcu, a čule su se i u dnevniku lokalne televizije i na pozorišnoj sceni.

Kako kaže Grujić, mnogi to koriste i u svakodnevnom govoru, ali se to nezadovoljstvo, koje se leči humorom, na humoru i završava, a prema njegovom mišljenju, za to je kriva apatija.

Takvo stanje nije vezano samo za Leskovac, nego je vezano za celu Srbiju. S jedne strane je u vezi sa razočaranjem u prethodne ljude koji su bili na vlasti, a sa druge strane je tome doprinela i kontrola medija. Na medijima dominiraju ljudi koji vode lokalnu samoupravu i nema prostora za druga mišljenja - priča Grujić.

Zašto važnu ulogu u ponašanju funkcionera imaju lokalni izbori, koliko proslava rođendana ima veze sa predizbornom kampanjom i da li je iz brojnih svetskih zemalja koje je posetio gradonačelnik Cvetanović stigao neki investitor, pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dekile

    23:45 // 3. 6. 2015.

    @Nenad, vidi se da ti je mesko uzor, gramatika vam je jaca strana, tuga

  • Sljakarac

    11:19 // 23. 3. 2015.

    Bravo za Grujica!

  • nenad

    11:34 // 22. 3. 2015.

    Sve pohvale za naseg gradonacelnika,vi koji ste zavidni nemozete mu nista,Nasa, NAPREDNA STRANKA,najaca je i tako ce i ostati

    • Mustafa Kajgani

      11:21 // 23. 3. 2015.

      Vec poucan post!
      Kaze se "ne mozete" i "najjaca".

    • djoka

      19:34 // 24. 3. 2015.

      Ti si totalno nepismen, isto kao i tvoj gradonacelnik !Mora da si se i ti skolovao po "Kembridzima" i "Oksfordima".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: